Sport & Bewegen Expo

Sport & Bewegen Expo

Op zaterdag 16 februari 2019 wordt in de mooiste sporthal van Nederland de Sport & Bewegen Expo gehouden. Dit event is voor iedereen die graag sport, beweegt of dit wil gaan doen. 

Deze Expo is niet gebonden aan één specifieke sport, maar biedt een breed en inspirerend programma voor wie geïnteresseerd is in sport, bewegen en alles wat hiervoor nodig is om dit gezond en verantwoord te (blijven) doen. Naast boeiende lezingen en workshops wordt in 2019 extra aandacht gegeven aan uniek sporten.

Deze Sport & bewegen Expo biedt een gevarieerd programma voor iedereen. Er zijn presentaties en workshops verzorgd door bedrijven en specialisten op het gebied van sport & bewegen. Ook is er een ontmoetingsplein waar u met (top)sporters in contact kan komen. Voor kinderen is vanaf 12.00u het Kidsplein geopend.

Het tijdschema van de verschillende lezingen op de Expo is hier te downloaden. Of zie hieronder:

Een beknopt overzicht van het lezingen programma:

 • Frank van den Dool: Deze oud-Nederlands Kampioen Kogelslingeren is ervaringsdeskundige op het gebied van baanbrekende sportieve uitdagingen. Frank deelt zijn geheim en vertelt over zijn bijzondere sportieve uitdaging waar hij nu alles voor opzij zet.
 • Danny Bekkers: Genieten van sport en bewegen ook voor mensen met een handicap.  https://www.unieksporten.nl/  
 • Hilde Scherrewitz: Iedereen kan sterk zijn! En dat is goed nieuws, want uit steeds meer onderzoek blijkt dat spierkracht cruciaal is voor een optimaal fysiek, mentaal en emotioneel functioneren. Bij fit20 trainen we wekelijks 1000'en enthousiaste deelnemers in 20 minuten per week sterk en fit (het kan écht!). Deelnemers trainen altijd met een personal trainer en de training wordt afgestemd op leeftijd en niveau.Leer wat spierkracht betekent voor je gezondheid en functioneren en hoe fit20 dit in 20 minuten per week voor elkaar krijgt.
 • Han de Regt: Han de Regt verrast de deelnemers aan zijn mini seminar met de belangrijkste lessen uit de sport om het werk 'the best place to be' te maken (uitdagend en inspirerend). Ook presenteert hij zijn boek 'Innovatiesport'. Deze topsporter , met WK-medaille en vele NK titels in het roeien en de baanatletiek, laat je de superpower van spelregels ontdekken. 
 • Danny Martherus: Freediving, de ultieme ontspanning ervaren. In deze workshop van deze absolute goeroe op Freediving gebied leer je letterlijk opnieuw adem te halen.
 • Tim van der Meij: Als personal trainer leert Tim je hoe je het beste uit jezelf kunt halen d.m.v. een gezonde leefstijl. Topsporters en ook recreanten willen alleen het beste voor zichzelf als het gaat om het bevorderen van prestaties en herstel. Ontdek de mogelijkheden van essentiële oliën die ondersteunen bij herstel, focus, vrije luchtwegen, beter slapen, pijnverlichting en energie. 
 • Kars Grouwstra: De droom van Decathlon United is sport toegankelijk maken voor iedereen. Hoe organiseren we dat voor alle Apeldoorners?

Inbegrepen bij de toegang tot deze Sport & Bewegen Expo is Toegang tot het  “AA Drink NK Indoor Atletiek Senioren”. Met hierin op het eind van deze zaterdag de snelste mannen en vrouwen van Nederland in actie op de 60 meter.

 • Toegangsprijs voor deze Sport & Bewegen Expo is 10 EUR.
 • Locatie: Omnisport Apeldoorn (route)
 • Datum: zaterdag 16 februari 2019
 • Tijd: 10.00u - 17.15u

Kaarten bestellen voor deze Sport & Bewegen Expo via deze link. Maar natuurlijk kunt u ook op de dag zelf aan de kassa een toegangsticket kopen.

LET OP: U bestelt een kaart voor toegang tot AA Drink NK Indoor Atletiek Senioren”, maar alleen met dit toegangsbewijs heeft u toegang tot deze Sport & Bewegen Expo. Bezoekers aan het AA Drink NK Indoor Atletiek Senioren hebben ook toegang tot deze Sport & Bewegen Expo.

Meedoen als exposant aan deze unieke Expo? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK