Side Events

Tijdens het AA Drink NK Indoor zullen er gedurende het weekend van 20 en 21 februari verschillende side-events plaatvinden. Verdere informatie wordt later dit jaar online gezet. 

Trainen in Omnisport

In de maanden december en januari in het mogelijk om Omnisport als trainingslocatie te gebruiken ter voorbereiding van het NK Indoor. Voor meer informatie zie: Trainen in Omnisport

Bedrijven Expo

Tijdens de NK Indoor senioren wordt in de mooiste sporthal van Nederland ook een bedrijven Expo gehouden. Verschillende bedrijven geven hier uitleg en demonstraties over (sport)producten op vlak van sport, bewegen en herstel. 

Stedendriehoek SprintChallenge 

Op zaterdag 20 februari zal de Stedendriehoek SprintChallenge plaatsvinden op de atletiekbaan in Omnisport. Op diezelfde baan zullen Nederlandse topatleten later die dag aan de start verschijnen. De SprintChallenge is een 60 meter sprintwedstrijd en wordt georganiseerd voor junioren C/D. Je kan je vanaf 7 december inschijven via atletiek.nu. 

KidsRun

Op zondag 21 februari zal in Omnisport een KidsRun plaatvinden. De KidsRun is een 600 meter loop voor pupillen van de organiserende verenigingen. 

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK