Pers

De accreditatieprocedure voor de AA Drink NK Atletiek 2019 in Omnisport Apeldoorn is nog niet geopend. Accredidatie verloopt via de NSP. 

  • NSP kaarthouders kunnen zich accrediteren via de website van NSP voor dit evenement
  • Overige verzoeken kun je indienen via info@nsp.nl

Alleen aangemelde mediavertegenwoordigers ontvangen een accreditatie waarmee zij toegang krijgen tot de perstribune en de mixed zone. Er is slechts een beperkt aantal accreditaties beschikbaar, aanvragen worden met zorg behandeld. Deze definitieve toekenning geschiedt op basis van beschikbaarheid van accreditaties en faciliteiten. Indien nodig wordt hier geselecteerd.

  • Fotoposities op het middenterrein zijn beperkt (max 10 professionele fotografen) en worden toegekend door de organisatie 
  • Filmploegen worden hier niet toegelaten, met uitzondering van NOS Studio Sport. 
  • RTV ploegen die zich geaccrediteerd hebben, kunnen vanaf outfield positie opnames maken

Het professioneel maken van beeldmateriaal (foto's, video's) is enkel toegestaan voor geaccrediteerde media, binnen de regels van de persbepalingen en/of binnen de grenzen van de toegekende accreditatie. Als professioneel wordt beschouwd wanneer er structureel wordt gepubliceerd op een open, vrij toegankelijk kanaal. Voor beeldmateriaal voor eigen (prive) gebruik geldt deze beperking niet.

Download

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK