Ambassadeurs ASICS NK U20 & U18 2023

AV SPADO kent een traditie om aan elk groot atletiekevenement een aantal ambassadeurs te verbinden. Denk hierbij aan vertegenwoordigers van het openbaar bestuur, actieve atleten, oud-atleten en talentvolle leden van de eigen vereniging. Voor het ASICS NK U20 & U18 wordt deze traditie in een eigentijds jasje in stand gehouden. In de komende tijd zullen de verschillende ambassadeurs hier gepresenteerd worden.

Commissaris van de Koning Han Polman

Al is de heer Polman nu Commissaris van de Koning in Zeeland, als oud burgemeester klopt zijn hart ook zeker nog voor Bergen op Zoom. Juist omdat het NK U20 & U18 gericht is op de jeugd wenst hij SPADO veel energie toe bij de organisatie en alle deelnemers natuurlijk veel succes. En even uit de school klappen: ooit nam burgemeester Polman zelf deel aan de Monumentenloop door het centrum van Bergen op Zoom en stimuleerde zo het team van de Gemeente enorm.

Foto: Mechteld Jansen

Han foto Mechteld Jansen

Commissaris van de Koning mevr. Ina Adema

Brabant staat bekend om de vele (grote) sportevenementen die er vol enthousiasme worden georganiseerd. Onze Commissaris van de Koning, mevr. Adema, aarzelde dan ook geen moment toen zij gevraagd werd als ambassadeur van het NK U20 & U18 2023. Wie de jeugd heeft de toekomst en dat uitgangspunt is meer dan waar bij het mooie sportevenement wat in juni 2023 op de rol staat.

Foto: Ilse Wolf

Ina Adema 2022 foto Ilse Wolf

Wethouder Letty Demmers

Wethouder Letty Demmers juicht toe dat het NK U20 & U18 in 2023 in Bergen op Zoom wordt gehouden. De Gemeente ziet graag dat jongeren een gezonde leefstijl nastreven en goed voorbeeld doet nu eenmaal goed volgen. AV SPADO heeft een goede reputatie als het gaat om het organiseren van vooraanstaande wedstrijden, dus pakt de wethouder het ambassadeurschap graag op. Als ambassadeur hoopt zij toppers van morgen ook een medaille om te mogen hangen en natuurlijk wenst zij alle deelnemers veel sportief succes toe in juni 2023 op de atletiekbaan van Sportpark Rozenoord.

3221c38c 636e 40bd a7c1 272a42829d53 thumb1440