Partners

 

 

 

 

 

ASICS

Mr. Kihachiro Onitsuka ontwikkelde in 1949 in het Japanse Kobe sportschoenen voor marathonlopers en basketbalspelers die op dat moment nog op bootschoenen liepen. Op basis van de adviezen van vele atleten ontwikkelde hij steeds betere schoenen. Deze schoenen waren een groot succes en uiteindelijk bundelde Onitsuka Tiger in 1977 de krachten met Jelenk en GTO, twee andere sportartikelen producenten; het startpunt van ASICS. Mede dankzij deze fusie groeide ASICS in een gestaag tempo en behoort het nu tot de top 5 van de wereld van producenten van sportartikelen en accessoires.

AA Drink

AA Drink is het meest gewaardeerde sportdrankmerk van Nederland en België. Al sinds vele jaren is het sportdrankmerk partner van de atletiek en de AtletiekUnie. Daarnaast support AA Drink tal van (top)atleten in binnen- en buitenland om hen het maximale uit hun prestaties te laten halen. 

AA Drink beschikt over een breed assortiment aan verschillende functionele sportdranken. Elke sportdrank van AA Drink is ontwikkeld voor een bepaald gebruiksmoment in de sport. AA Drink biedt daarom een complete sportdrankenoplossing aan, zowel: VOOR, TIJDENS als NA het sporten. Ontdek alles over de verschillende AA Drink producten, hun gebruiksmomenten en alle andere activiteiten van AA Drink op www.aa-drink.com.

Nederlandse Loterij

Nederland gelukkig en gezond maken

Nederlandse Loterij is in 2016 voortgekomen uit de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. De Nederlandse loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en organiseren op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Hun missie kan in 7 woorden worden samengevat: bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland.

De Nederlandse loterij maakt niet alleen veel deelnemers blij met mooie geldprijzen. Zij zorgen er ook voor dat Nederland gelukkig en gezond wordt. Samen maken we sport en beweging bereikbaar voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Want kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen. Daarnaast dragen we onze opbrengst af aan de Nederlandse samenleving: via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en achttien goede doelen via Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN).

www.nederlandseloterij.nl

 

Nederlandse Spoorwegen | Supporter van Bewegen

Wanneer je reist ben je aardig actief bezig. Dat klinkt misschien gek, maar als je met het openbaar vervoer reist beweeg je al snel 30 minuten per dag. Want je reist niet van station naar station, maar van deur tot deur. Tijdens deze reis gebruik je de fiets, pak je de bus of juist het vervoersmiddel wat je altijd bij je hebt: de benenwagen!

www.supportervanbewegen.nl

 

Herzog Medical

Herzog Medical is als officiële ‘Recovery Partner’ van de Atletiekunie aanwezig bij de ASICS NK Atletiek. De ‘Herzog Recovery Area’ is beschikbaar voor alle deelnemers en is te vinden in de atletenzone. Atleten die klaar zijn met hun wedstrijd kunnen in deze ruimte snel en accuraat hun herstelproces in gang zetten. Dit is bijzonder geschikt voor atleten die dezelfde dag meerdere topprestaties moeten neerzetten en zo snel mogelijk willen herstellen.

https://www.herzogmedical.com/ 

Johan Cruyff Foundation - Schoolplein 14

"Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn'', zei Johan Cruijff eens. Hierop bedacht de Cruyff Foundation een relatief simpele oplossing. Door de realisatie van een Schoolplein14 op basisscholen uit zowel het reguliere als speciale onderwijs stimuleert de Cruyff Foundation kinderen om samen te sporten en te spelen tijdens en na schooltijd. De Atletiekunie en de Johan Cruyff Foundation hebben samen met ambassadeurs Eelco Sintnicolaas en Nadine Broersen een partnership om op de oorspronkelijke basisschool van de ambassadeurs een Schoolplein 14 te realiseren.

www.cruyff-foundation.org/activiteiten/schoolplein-14  

Utrechtse Sportkrant

De Utrechtse Sportkrant werkt samen met Utrechtse sportverenigingen in het geval van dit ASICS NK Atletiek. De Utrechtse Sportkrant verzorgt nieuws, foto’s en achtergrondartikelen voor, tijdens en na het evenement.

 

RTV Utrecht

RTV Utrecht is het toonaangevend mediabedrijf, dat nieuws en informatie uit de regio actief toegankelijk maak en heeft een programma-aanbod dat aansluit aan op de belevingswereld van de Utrechtse bevolking.
Ze opereren multimediaal (=radio, televisie en internet) en daarop is de samenwerking rond de ASICS NK Atletiek en het city event op het Domplein gebaseerd. 

 

 

Gemeente Utrecht

 

Atletiek.nu

Atletiek.nu is een intuïtieve applicatie speciaal ontwikkeld voor het makkelijk en geavanceerd beheren van een atletiek wedstrijd. Betrouwbaar, snel en bovenal gebruiksvriendelijk!
Simpel te gebruiken via je eigen favoriete webbrowser!

 

Eurofiber

Als leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur is Eurofiber trotse sponsor van het NK Atletiek 2017 en 2018. Ook bij Eurofiber draait alles om snelheid, techniek, inspanning en optimaal resultaat. Met een eigen glasvezelnetwerk en veilige datacenters biedt Eurofiber bedrijven, overheden en non-profitorganisaties een toekomstbestendige en open infrastructuur. Daarbij biedt het hen de vrijheid om zelf de benodigde diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen om optimaal te kunnen presteren. De infrastructuur van Eurofiber legt de basis voor een slimmere en efficiëntere inzet van middelen, door een permanente uitwisseling en ongelimiteerde beschikbaarheid van data. Met landelijke dekking maakt Eurofiber de weg vrij naar een Smart Society. Voor meer informatie: www.eurofiber.nl.

                  

Utrechtse Atletiekverenigingen

Dit NK wordt mede mogelijk gemaakt door de drie Utrechtse atletiekverenigingen. Samen vormen zij het LOC voor dit NK in samenwerking met de Atletiekunie.

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK