Kids events

Kom je kijken en/of meedoen bij de ASICS NK Atletiek?

Van donderdag 25 juli tot en met zondag 28 juli vindt de ASICS NK Atletiek plaats in Den Haag. Op donderdag begint de ASICS NK Atletiek midden in de stad op Plein met het verspringen.

NS Kidsclub
Op donderdag zijn er allerlei leuke atletiek spelvormen op Plein. De NS Kidsclub laat je op een toffe manier kennis maken met diverse atletiekonderdelen. Meet je snelheid op de sprintbaan of werp een bal in een echte werpkooi. Heb je wel eens over horden gesprongen? Kom het ontdekken op Plein en neem je broertjes en zusjes mee. Na afloop kan je kijken naar het eerste NK onderdeel, het verspringen. Maak de mooistste foto's en scoor hantekeningen van de atleten. 

Kidssprint en Kidsrun
Nog toffer is het om zelf te gaan sprinten of een 600m te lopen op de atletiekbaan waar de toppers in actie komen! Op zaterdag 26 juli kan je 60m sprinten en op zondag een 600m lopen. Er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol. Dus schrijf je snel hier in.

De Kidssprint en Kidsrun zijn voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De deelname is gratis. Voor één ouder of begeleider doen we er een gratis toegangsbewijs bij. 

Meer informatie over het tijdschema, kan je hier vinden. De uiteindelijke tijden worden uiterlijk 20 juli bekend gemaakt.

Vragen? Stuur een mail

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK
Logo Haag Atletiek
Logo Gemeente Den Haag
Logo Den Haag Topsport
Logo Eurofiber