ASICS NK Atletiek

26 - 28 juli 2019
Vorige

Livestream Resultaten Tickets

Atletiekspektakel in Den Haag

Beleef topatletiek in Den Haag!

In 2019 en 2020 vindt de ASICS NK Atletiek plaats in Den Haag. Dit jaar begint de NK op donderdag 25 juli met verspringen op Plein, midden in het hart van de Haagse binnenstad. In een sfeervolle ambiance met volle terrassen, strijden 12 mannen en vrouwen om de eerste Nederlandse titels.  Check het programma voor de aanvangstijden. Kom kijken, de toegang is gratis!

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli gaat de ASICS NK Atletiek verder op de atletiekaccommodatie aan de Laan van Poot. Over drie dagen worden nog 34 titels verdeeld. Op vrijdagavond staan de finales van het koningsnummer, de finale 100 meter voor de mannen en vrouwen gepland.

De atletiekaccommodatie wordt voor dit evenement compleet omgebouwd. Vanaf een grote tribune en op videoschermen kan het evenement van dichtbij worden beleefd. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks aanwezig op het terrein. Kom je ook naar de Laan van Poot? Koop je tickets online (met korting) via onderstaande button.

Bereikbaarheid
De accommodatie ligt nagenoeg aan het strand. Op een zomerse dag kan het druk zijn in de omgeving. De organisatie heeft diverse parkeervoorzieningen geregeld. Raadpleeg hier de laatste informatie over de bereikbaarheid.

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK
Logo Haag Atletiek
Logo Gemeente Den Haag
Logo Den Haag Topsport
Logo Eurofiber