Dafne Schippers_PF

Dafne Schippers

TeamNL Senioren atleet

Dafne Schippers header
Leeftijd
30 jaar
Coach
Wigert Thunissen
Club
Hellas Utrecht
Sponsoren
Adidas, Campina, MBI en Toyota
Onderdelen
100m, 200m, Estafette 4x100m

Palmares

  • Outdoor
    • Olympische Spelen
      • zilver 2016
    • Wereld Kampioenschappen
      • brons 2013
      • goud 2015
      • zilver 2015
      • goud 2017
      • brons 2017
      • brons 2021
    • Europese Kampioenschappen
      • zilver 2012
      • goud 2014
      • goud 2014
      • goud 2016
      • goud 2016
      • zilver 2018
      • zilver 2018
      • brons 2018
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2011
      • goud 2012
      • goud 2012
      • goud 2014
      • goud 2014
      • goud 2015
      • goud 2019
      • goud 2021
      • goud 2022
  • Indoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • zilver 2016
    • Europese Kampioenschappen
      • goud 2015
      • zilver 2019
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2010
      • goud 2011
      • goud 2011
      • goud 2012
      • goud 2013
      • goud 2013
      • goud 2014
      • goud 2014
      • goud 2015
      • goud 2015
      • goud 2016
      • goud 2018
      • goud 2019

Meer statistieken en uitslagen van Dafne?

World Athletics profiel