Portret WK Jamile Samuel

Jamile Samuel

TeamNL Senioren atleet

Jamile Samuel header
Leeftijd
30 jaar
Coach
Sven Ootjers
Club
Phanos
Sponsoren
Nike
Onderdelen
100m, 200m, Estafette 4x100m

Palmares

  • Outdoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • brons 2021
    • Europese Kampioenschappen
      • zilver 2012
      • goud 2016
      • brons 2018
      • zilver 2018
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • zilver 2007
      • goud 2009
      • goud 2011
      • zilver 2011
      • goud 2012
      • zilver 2013
      • zilver 2014
      • goud 2015
      • zilver 2015
      • goud 2017
      • goud 2018
      • goud 2018
      • zilver 2019
      • brons 2021
      • goud 2021
      • brons 2022
  • Indoor
    • Europese Kampioenschappen
      • brons 2021
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2009
      • zilver 2010
      • zilver 2011
      • zilver 2012
      • zilver 2013
      • zilver 2014
      • zilver 2015
      • zilver 2016
      • zilver 2018
      • zilver 2019
      • zilver 2021

Meer statistieken en uitslagen van Jamile?

World Athletics profiel