Sifan Hassan_PF

Sifan Hassan

TeamNL Senioren atleet

Sifan Hassan_header
Leeftijd
29 jaar
Coach
Tim Rowberry
Club
Eindhoven Atletiek
Sponsoren
Nike
Onderdelen
1500m, 5000m, 10000m

Palmares

  • Outdoor
    • Olympische Spelen
      • brons 2021
      • goud 2021
      • goud 2021
    • Wereld Kampioenschappen
      • brons 2015
      • brons 2017
      • goud 2019
      • goud 2019
    • Europese Kampioenschappen
      • zilver 2014
      • goud 2014
      • zilver 2016
      • goud 2018
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2013
  • Indoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • goud 2016
      • zilver 2018
      • brons 2018
    • Europese Kampioenschappen
      • goud 2015
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2015
      • goud 2016

Meer statistieken en uitslagen van Sifan?

World Athletics profiel