Portret WK Terrence Agard

Terrence Agard

TeamNL Senioren atleet

Terrence Agard_header
Leeftijd
32 jaar
Coach
Laurent Meuwly
Club
HAAG Atletiek
Sponsoren
Puma
Onderdeel
Estafette 4x400m

Palmares

  • Outdoor
    • Olympische Spelen
      • zilver 2021
    • Europese Kampioenschappen
      • zilver 2017
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • zilver 2013
      • zilver 2014
      • zilver 2014
      • brons 2016
      • zilver 2017
      • goud 2019
  • Indoor
    • Wereld Kampioenschappen
      • zilver 2022
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • brons 2015
      • brons 2017
      • zilver 2020

Meer statistieken en uitslagen van Terrence?

World Athletics profiel