Tony van Diepen_PF

Tony van Diepen

TeamNL Senioren atleet

Tony van Diepen_header
Leeftijd
26 jaar
Coach
Grete Koens
Club
HAAG Atletiek
Sponsoren
New Balance
Onderdelen
800m, 400m, Estafette 4x400m

Palmares

  • Outdoor
    • Olympische Spelen
      • zilver 2021
    • Wereld Kampioenschappen
      • goud 2021
      • zilver 2022
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • goud 2018
      • zilver 2019
  • Indoor
    • Europese Kampioenschappen
      • brons 2019
      • zilver 2021
      • goud 2021
    • Nederlandse Kampioenschappen
      • zilver 2014
      • zilver 2016
      • zilver 2017
      • goud 2018
      • goud 2019
      • zilver 2020
      • goud 2021
      • brons 2022
    • Wereld Kampioenschappen
      • zilver 2022

Meer statistieken en uitslagen van Tony?

World Athletics profiel