Schooldirectie

Vraag het lessenpakket Ren.Spring.Gooi hier kosteloos aan en ontvang het direct in je mailbox.

Jong geleerd is oud gedaan

Bewegen heeft een positieve invloed op de fysieke en mentale ontwikkeling van een kind. Het vergroot niet alleen het concentratievermogen en daarmee indirect de schoolprestaties, bewegen heeft ook een positieve invloed op de conditie en het welzijn van een kind. De Atletiekunie deelt graag haar expertise en kennis en wil kinderen op een veilige én verantwoorde manier veelzijdig in beweging brengen. Samen met gecertificeerde trainers hebben wij daarom het lesprogramma Ren Spring Gooi ontwikkeld voor de gymlessen in het basisonderwijs.

Elk kind op zijn eigen niveau

Ren.Spring.Gooi. focust zich op de basisbewegingen rennen, springen en gooien. Het speelt in op het plezier in bewegen en zorgt ervoor dat ieder kind op zijn eigen niveau successen kan behalen. Het programma is opgedeeld in leeftijdsgroepen. Er is een lesprogramma afgestemd op het beweegniveau van kinderen uit groep 3 & 4, groep 5 & 6 en uit groep 7 & 8. Het lesprogramma helpt kinderen zich motorisch en sociaal te ontwikkelen zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Omdat wij het belang van veelzijdig bewegen op jonge leeftijd onderstrepen bieden we het lessenpakket kosteloos aan. Ren.Spring.Gooi op jouw school? Meld je aan en ontvang het lessenpakket direct in je mailbox.