Official Partners

AA Drink

AA Drink is het meest gewaardeerde sportdrankmerk van Nederland en België. Al sinds vele jaren is het sportdrankmerk partner van de atletiek en de AtletiekUnie. Daarnaast support AA Drink tal van (top)atleten in binnen- en buitenland om hen het maximale uit hun prestaties te laten halen. 

AA Drink beschikt over een breed assortiment aan verschillende functionele sportdranken. Elke sportdrank van AA Drink is ontwikkeld voor een bepaald gebruiksmoment in de sport. AA Drink biedt daarom een complete sportdrankenoplossing aan, zowel: VOOR, TIJDENS als NA het sporten. Ontdek alles over de verschillende AA Drink producten, hun gebruiksmomenten en alle andere activiteiten van AA Drink op www.aa-drink.com.

AA Drink en de Atletiekunie

United Soft Drinks B.V. is met haar merk AA Drink al bijna 20 jaar de officiële sportdrank van de Atletiekunie. AA Drink is betrokken bij al onze georganiseerde evenementen en activiteiten en voorziet de nationale selecties, deelnemers aan de Nederlandse Kampioenschappen en deelnemers aan loopsportactiviteiten van haar sportdrank. Daarnaast is AA Drink is naamgever en hoofdsponsor van de AA Drink Nederlandse Kampioenschappen Indoor. 

Dus.......Wat je sport ook is, AA Drink heeft altijd de ideale sportdrank voor je!

www.aa-drink.com

 

 

 

 

ASICS

Mr. Kihachiro Onitsuka ontwikkelde in 1949 in het Japanse Kobe sportschoenen voor marathonlopers en basketbalspelers die op dat moment nog op bootschoenen liepen. Op basis van de adviezen van vele atleten ontwikkelde hij steeds betere schoenen. Deze schoenen waren een groot succes en uiteindelijk bundelde Onitsuka Tiger in 1977 de krachten met Jelenk en GTO, twee andere sportartikelen producenten; het startpunt van ASICS. Mede dankzij deze fusie groeide ASICS in een gestaag tempo en behoort het nu tot de top 5 van de wereld van producenten van sportartikelen en accessoires.

ASICS en de Atletiekunie

ASICS Benelux is vanaf 1 januari 2006 onze ‘Official partner’ en op 1 januari 2013 is het contract hernieuwd. ASICS treedt op als leverancier van sportkleding, -schoenen en accessoires voor alle nationale selecties, de technische staf en zorgt voor vrijwilligerskleding bij een geselecteerd aantal evenementen. Daarnaast slaan wij samen met ASICS de handen ineen om de loop- en wandelsport in Nederland te stimuleren. Zo worden onder andere nieuwe en bestaande programma's ontwikkeld en gebruikt.

ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam"

http://www.asics.com/nl/nl-nl/

Nederlandse Loterij

Nederland gelukkig en gezond maken

Nederlandse Loterij is in 2016 voortgekomen uit de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. De Nederlandse loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en organiseren op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Hun missie kan in 7 woorden worden samengevat: bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland.

De Nederlandse loterij maakt niet alleen veel deelnemers blij met mooie geldprijzen. Zij zorgen er ook voor dat Nederland gelukkig en gezond wordt. Samen maken we sport en beweging bereikbaar voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Want kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen. Daarnaast dragen we onze opbrengst af aan de Nederlandse samenleving: via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en achttien goede doelen via Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN).

www.nederlandseloterij.nl

 

Nederlandse Spoorwegen | Supporter van Bewegen

Wanneer je reist ben je aardig actief bezig. Dat klinkt misschien gek, maar als je met het openbaar vervoer reist beweeg je al snel 30 minuten per dag. Want je reist niet van station naar station, maar van deur tot deur. Tijdens deze reis gebruik je de fiets, pak je de bus of juist het vervoersmiddel wat je altijd bij je hebt: de benenwagen!

NS moedigt iedereen aan te wandelen of hard te lopen. Bijvoorbeeld door aanwezig te zijn bij de talloze hardloop- en wandelevenementen die Nederland rijk is. Ze helpen, informeren en begeleiden je met plezier naar de start of de finish van een evenement. In 2014 was NS Supporter van bewegen voor het eerst aanwezig bij een evenement tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Na een paar voorzichtige experimenten in het najaar van 2014, werd er in 2015 flink uitgepakt tijdens zo’n 30 verschillende hardloop- en wandelevenementen. Dit zorgde voor een stevig fundament, waarop we in 2016 verder gaan bouwen. 

www.supportervanbewegen.nl