Official Suppliers

 

 

 

 

Hotel en Congrescentrum Papendal

Verscholen in de bossen van de Veluwe vind je Hotel Papendal. Op deze mooie locatie komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Of het nu gaat om het vergroten van kennis tijdens een congres, het ontplooien van sporttalent of het organiseren van een evenement, bij Hotel Papendal ben je aan het juiste adres. Voel de Energie! Wat mag je verwachten bij Hotel Papendal?

  • 27 professionele vergader/congreszalen voor diverse soorten bijeenkomsten, zoals trainingen, vergaderingen, product presentaties, beurzen etc.
  • Maximale capaciteit van de grootste zaal; 2500 personen
  • 151 comfortabele 3* en 4* kamers
  • Buitenterrein voor evenementen op maat voor 10.000+ gasten
  • Clinics en workshops tijdens uw bijeenkomst
  • Inzet sportspreker mogelijk
  • Restaurant 20 28
  • Bar Dug Out

www.papendal.nl | hotel@papendal.nl | 026-4837911                                       

Graag tot ziens #OpPapendal

 

 

 

Tamminga Sports

Tamminga Sports is een bedrijf gespecialiseerd in atletiekmaterialen en performance materialen. Ze hebben een breed assortiment van zowel wedstrijd- als trainingsmaterialen, voor topsport en breedtesport. Ofwel ‘ Alles voor Atletiek’. Ze hebben voor alle atletiekonderdelen, maar ook voor de krachttraining, een mooie selectie aan producten gemaakt en door de nauwe samenwerking met hun producenten 

kunnen ze aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Persoonlijk advies
Aantrekkelijke prijzen, maar wél persoonlijk advies. De mensen achter Tamminga Sports zijn bekend met de sport. Ze bekijken de aanschaf van de materialen vanuit het oogpunt van de atleet, de coach en de jury. Ze denken met je mee en laten hun producten graag zien in hun showroom. Daarnaast kunnen ze snel leveren doordat ze veel producten op voorraad hebben.

Voor al jouw wensen in atletiekmaterialen kun je bij Tamminga Sports terecht. www.tammingasports.nl

 

 

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is met ruim 3,5 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u elke dag toegang heeft tot de beste zorg. Deze zorg kopen wij jaarlijks voor u in. Daarnaast maken we goede afspraken over de kwaliteit én prijs van behandelingen met zorgverleners, zoals ziekenhuizen en zelfstandige klinieken. Zo houden we de premie betaalbaar. Zilveren Kruis biedt naast individuele verzekeringen ook collectieve verzekeringen. We zijn de grootste collectieve zorgverzekeraar van Nederland.

Als sporter verdien je een beloning voor jouw gezonde levensstijl. Daarom heeft Zilveren Kruis de Nationale Sportpolis ontwikkeld.

www.zk.nl/atletiekunie

CTS GROUP 

CTS GROUP is dé betrouwbare partner voor Europese distributie en logistiek. Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak verzekeren wij u steeds opnieuw van een optimale invulling van uw zendingen en logistieke activiteiten. Flexibiliteit, proactieve communicatie en innovatie; daarin onderscheiden wij ons van andere logistieke dienstverleners. 

Als logistiek dienstverlener zijn we letterlijk en figuurlijk constant in beweging. Naast dat we ervoor zorgen dat onze wielen blijven draaien, heeft ontwikkeling een centrale rol in onze bedrijfsvoering. Daarnaast zijn gezondheid en vitaliteit bij het leveren van topkwaliteit van groot belang. Dit zetten we ook graag door naar de wereld om ons heen. We steunen diverse projecten en initiatieven die hieraan bijdragen. Het stimuleren van beweging, ontwikkeling en gezondheid voor onze medewerkers, voor andere betrokkenen bij ons bedrijf en voor de wereld om ons heen; dat is waar wij naar streven.
www.ctsgroup.nl

 

Herzog Medical

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van compressietherapie binnen de sportwereld. Als partner van de Atletiekunie stelt Herzog Medical geavanceerde apparatuur beschikbaar voor optimale recuperatie na de inspanning en voor het herstel van blessures.

De pneumatische compressie die de Herzog systemen bieden, hebben een positief effect op het herstel van weefselbeschadiging. Wanneer een atleet geblesseerd raakt, wil deze vanzelfsprekend zo snel mogelijk weer voor de volle 100 procent terugkomen. Met het Herzog ‘Compry Cool Cryo’ systeem wordt ijskoud water door een bandage gepompt met directe pijnreductie tot gevolg. Deze combinatie van koeling en compressie is bijzonder effectief bij blessurebehandeling.

In perioden van grote trainingsomvang, tijdens (inter)nationale toernooien of wanneer teams op trainingsstage gaan, zijn de ‘Compry Recovery’ systemen ideaal inzetbaar. Technisch directeur Ad Roskam is verheugd over de apparatuur die de atleten en medische begeleiding ter beschikking wordt gesteld: “De uitermate mobiele systemen stellen de medische staf in staat om ze overal in te zetten: in de behandelruimte, onderweg of op de baan.”

Het succes van Herzog Medical is gebaseerd op jarenlange medische ervaring en een voortdurende dialoog met topsporters en medici. Directeur Harald Herzog is blij dat hij Atletiekunie-atleten met zijn apparatuur kan ondersteunen: “Een sneller herstel leidt tenslotte tot betere prestaties.” www.herzogmedical.com