Ledenpas

Vorige

Als lid van een bij de Atletiekunie aangesloten vereniging/loopgroep word je automatisch aangemeld bij de Atletiekunie. De niet-gekoppelde vereniging registreert in samenwerking met de Atletiekunie nieuwe leden in de bondsadministratie. Gekoppelde verenigingen verzorgen dit zelf.

Ieder lid waarvan het e-mailadres staat geregistreerd, ontvangt vanaf 2017 een digitale ledenpas.

Geen digitale ledenpas ontvangen?
Bij het versturen van de digitale ledenpassen merkt de Atletiekunie dat niet van alle leden het (correcte) e-mailadres bekend is. Dit heeft als gevolg dat een deel van de leden van uw vereniging nog geen digitale ledenpas heeft ontvangen. Om die reden is het voor verenigingen dan ook belangrijk om haar leden erop te attenderen dat zij contact met de vereniging opnemen wanneer zij de digitale ledenpas niet hebben ontvangen. Het e-mailadres kan, al dan niet direct door de vereniging, worden toegevoegd of gewijzigd, waarna het lid automatisch de digitale ledenpas ontvangt. Op die manier zorgen we er samen voor dat alle leden de digitale ledenpas ontvangen.
 

Vragen?
Heb je vragen over de digitale ledenpas, kijk dan bij de veelgestelde vragen (FAQ). Staat het antwoord op je vraag daar niet bij of heb je een andere vraag neem dan even contact op met onze ledenadministratie