Jeugdtrainer

Vorige

Trainers (en andere betrokkenen bij jeugdatletiek) spelen een grote rol in het plezier dat de jeugd beleeft aan hun sportbeoefening en zijn van grote invloed op het ontwikkelen van hun vaardigheid.
Zij zijn degenen die zorgen voor een veilige en ontwikkelingsgerichte omgeving waarin een jonge sporter tot bloei kan komen. Goede, bevlogen, jeugdtrainers zorgen voor de juiste balans voor ieder kind 

Onderstaand schema geeft inzicht in welke bijscholingen jij kunt aanvragen op jouw club voor deze doelgroep. Ons advies is te starten met Sportief coachen = winst om eerst binnen de club tot een gezamenlijke visie en afspraken te komen. Vervolgens kun je een inspiratiesessie inplannen voor pupillentrainers om vervolgens de verschillende onderwerpen verder uit te werken.

Uiteraard zijn de bijscholingen in willekeurige volgorde ook apart aan te vragen.

Basis bijscholingen jeugdtrainers Doelgroep
 Sportief coachen = winst  Bestuurders,trainers                    
 Waan jezelf weer kind (outdoor)   Pupillentrainers
 FUNdament Lopen  Pupillen- en D-juniorentrainers
 FUNdament Springen  Pupillen- en D-juniorentrainers 
 FUNdament Werpen  Pupillen- en D-juniorentrainers
   
 Overige mogelijkheden  
 Jeugdlooptrainer  
 Omgaan met jeugd  
 Ren, Spring, Gooi  
 Waan jezelf weer kind (indoor)  
 Weet wat je kind beweegt  

 

Alle, bij de Atletiekunie aangesloten, verenigingen en loopgroepen kunnen het hele jaar een bijscholing op de eigen club aanvragen. Ook wanneer je een specifiek onderwerp hebt die niet op onze website staat omschreven, kun je terecht.

Heb je vragen of wil je een bijscholing aanvragen voor de vereniging, neem dan contact op met annelies.bolk@atletiekunie.nl of 026-4834849.