Organiseren wedstrijd

Vorige

Kennismakingswedstrijd

Verenigingen die niet bekend zijn met Athletics Champs kunnen een kennismakingswedstrijd organiseren. Dit is een één daagse wedstrijd waarbij de aspecten van Athletics Champs duidelijk naar voren worden gebracht en dit organiseer je met meerdere verenigingen in de regio. Vier weken voor de wedstrijd wordt er een voorlichtingsavond gegeven voor trainers, ouders en betrokkenen. Daarnaast is er een compleet Plan van Aanpak met stappenplan gemaakt waarin alles met betrekking tot de organisatie van de wedstrijd uitgewerkt is.

Competitiewedstrijd

Verenigingen die al ervaring hebben met de Athletics Champs kennismakingswedstrijd kunnen de competitievariant organiseren. Dit is een 4-daagse competitie waarbij teams samen strijden om de eerste plek. Voor het organiseren van de competitie is een stappenplan beschikbaar.

Materiaal

Tamminga Sports is leverancier voor de Athletics Champs materialen. Tamminga Sports en de Atletiekunie stelt een korting beschikbaar voor de aanschaf van materialen, subsidieregeling.

De downloads van etikketten en kaartjes zijn hieronder te vinden.

Regiocoördinatoren

De regiocoördinator is het verlengstuk van de werkgroep Athletics Champs. De regiocoördinator brengt het ontwikkelde volgens een stappenplan in praktijk en deelt met de werkgroep hoe het loopt. Voor een aantal regio's is de functie vacant. Voor interesse zie de functieomschrijving.

Regio Regiocoördinator
1 Vacant
2 Vacant
3 Johan Werdmuller von Elgg
4 Vacant
5 Vacant
6 Vacant
7 Jan de Jong
8 Fennie van Osch
9 Vacant
10 Jan de Jong
11 Anton Vael
12 Johan Herijgers
13 Mike Stout
14 Leon Classen
15 Jan Bloo
16 Vacant
17 Vacant
18 Gerard Jansen
19 Gerard Jansen
20 Ad Luykx
22 Aron Hemel
23 Sierd Wijnalda
24 Aron Hemel