AA Drink NK Atletiek is klaar voor de start!

01 december 2018
Nederlandse Kampioenschappen Vorige

De maand februari belooft een waar spektakel te worden met in ieder weekend een Nederlands Kampioenschap op het programma. Te beginnen met de Masters en Meerkamp (1 - 3 februari), gevolgd door de A en B Junioren (9 - 10 februari), op 16 en 17 februari het NK voor senioren en het laatste weekend wordt afgesloten met de NK Cross in de Noordoostpolder.

Inschrijving open!

Voor alle weekenden zijn de inschrijvingen geopend en zijn de wedstrijdbepalingen gereed. Lees als atleet deze bepalingen goed door voordat je je inschrijft. Ook het voorlopig tijdschema is bekend. Voor de AA Drink NK Atletiek zullen op 16 en 17 februari de meeste finales plaatsvinden tussen 15:00 en 17:15 uur. Een mooi programma waar de Nederlandse titels verdeeld gaan worden. Koop hier alvast je tickets.

Sprintster Marije van Hunenstijn

Met trots staat Marije van Hunenstijn (lid van AV '34) op de poster van de AA Drink NK Atletiek. De zilveren medaille winnares op de 4x100 meter estafette tijdens de EK Atletiek in Berlijn zal in Apeldoorn veel te zien zijn ter promotie van de NK Atletiek in Omnisport Apeldoorn.

Trainen in Omnisport

Wil je goed voorbereid zijn op de NK in februari? Schrijf je dan in met je trainingsgroep en kom trainen in Omnisport Apeldoorn. Er zijn zes geselecteerde trainingsavonden verdeeld over de komende maanden.  Er is een beperkte beschikbaarheid dus vol = vol.

Voor meer informatie per Nederlands Kampioenschap check de websites:

NK Masters
NK Meerkamp
ASICS NK Junioren
AA Drink NK Atletiek
NK Cross

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK