Carl Verheijen opent 5e WandelTrainersDag

11 maart 2015
Senioren Vorige

Inspirerend, leerzaam, praktisch en vooral ook gezellig…. Dat is de WandelTrainersDag, die op zaterdag 14 maart 2015 alweer voor de vijfde keer wordt gehouden. De dag wordt georganiseerd door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en de Atletiekunie, en is bestemd voor iedereen die op de één of andere manier bij de training en begeleiding van wandelaars is betrokken. De wandeltrainers ontmoeten er collega’s uit het hele land en de organisatie informeert hen over de laatste ontwikkelingen op wandel- en trainingsgebied. Tussendoor is er alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en zich te oriënteren op producten en diensten van zo’n 20 bedrijven en organisaties op de Wandelsportmarkt.

Plenaire opening door Carl Verheijen

Wandelprogramma’s zijn bij uitstek geschikt bij de preventie van ouderdoms- en chronische ziekten, maar hoe organiseren we dat? Carl Verheijen verzorgt op 14 maart de plenaire opening. Verheijen is voormalig langebaanschaatser, die 21 medailles veroverde op internationale toernooien, waaronder twee Olympische. Verheijen is tegenwoordig directeur van gezondheidscentrum De Nije Veste in Nijkerk én ambassadeur van ‘Alles is gezondheid…’ Hugo Bakker sluit het plenaire programma op een ludieke wijze af met enkele ‘energizers’. Daarna volgen in drie blokken 45 theorie- en praktijksessies door gerenommeerde inleiders voor de ruim 350 deelnemers.

De WandelTrainersDag wordt gehouden bij evenementenlocatie Inn Style te Maarssen. De 5de WandelTrainersDag start om 9.30 uur, en wordt tussen 16 en 17 uur afgesloten met een drankje en een hapje of een bezoek aan de Wandelsportmarkt. Meer informatie, zoals het complete programma en alle workshops, vind je hier. De flyer van de WTD15 vind je hier

 

Persbericht Atletiekunie