Coronaprotocol tijdens Asics NK Atletiek U20 & U18 2020

30 augustus 2020
NK Junioren Vorige

Corona protocol tijdens Asics NK U18 & U20
Dit NK vindt plaats op basis van het eerder door av Altis aan de gemeente Amersfoort voorgelegde corona-protocol (mede op basis van de protocollen van NOC*NSF en Atletiekunie. Kijk hiervoor op www.altis.nl)
Tijdens dit NK gelden enkele aanvullende regels. Zoals onder meer:
1.       Uitgangspunt is zo min mogelijk mensen tegelijk op de accommodatie. Alleen deelnemers, begeleiders en mensen van de organisatie hebben   toegang tot de accommodatie. Deelnemers mogen maximaal één begeleider meenemen. Publiek is niet toegestaan en wordt niet toegelaten.
2.       Deelnemers hebben maximaal 2 uur voor aanvang van hun onderdeel toegang tot de accommodatie en dienen binnen 30 minuten na afloop van hun onderdeel (of eventuele medaille uitreiking) de accommodatie te verlaten.
3.       Medailles liggen klaar op een tafel op een podium. Winnaars pakken zelf de medaille van de tafel. Deze worden niet uitgereikt c.q. omgehangen.
4.       Deelnemers zijn met naam en emailadres bij de organisatie bekend. Bij melding bij het meldbureau worden vragen gesteld i.h.k.v. de gezondheidscheck. Indien nodig kan een begeleider via de deelnemer getraceerd worden. De medewerkers van het meldbureau zitten minimaal 1,5 meter uit elkaar en houden voldoende afstand tot de atleten
5.       Atleten wordt gevraagd eigen werpmateriaal mee te nemen.
6.       Rondom de baan wordt éénrichtingsverkeer ingesteld. Middels bewegwijzering worden de looproutes aangeduid.
7.       Toiletten in clubhuis (1e verdieping) zijn beschikbaar voor medewerkers wedstrijd secretariaat en live stream team. Toiletten begane grond (bij kleedkamers) zijn beschikbaar voor vrijwilligers. Voor deelnemers/begeleiders zij mobile toiletunits langs de baan beschikbaar. Buiten de accommodatie, nabij de parkeerplaats worden twee toiletunits geplaatst voor ouders die deelnemers brengen en niet de accommodatie op mogen.
8.       De kleedkamers zijn open. Met duidelijke aanwijzingen en alleen voor/met beperkt gebruik. Douches zijn niet bruikbaar.
Zie hier het volledige corona protocol tijdens het Asics NK U18 & U20. 

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK