De AH Sportactie 2018: Ontdek de sport die bij je past

31 mei 2018
Vorige

Wist je dat in 2017 35 tot 50 procent van de deelnemers aan de AH Sportactie lid is geworden van een sportclub? Na het succes in 2017, waarbij sporters en sportclubs de AH Sportactie hebben gewaardeerd met een 9, zijn we zeer verheugd dat de AH Sportactie ook in 2018 plaatsvindt.

De AH Sportactie start in de Nationale Sportweek. Van 17 t/m 30 september ontvang je in alle Albert Heijn winkels bij elke keer boodschappen doen een sportcredit. De credits zijn tot 25 november te verzilveren via www.ahsportactie.nl bij de deelnemende clubs. Het concept van de actie is hetzelfde, maar nu nog gemakkelijker voor sportclubs en sporters om mee te doen!

Ben jij met jouw club op zoek naar meer leden? Willen jullie nieuwe activiteiten uitrollen of een andere doelgroep aan je binden? Meld jouw club dan aan op www.clubprofiel.nl. Hier kan je sportactiviteiten aanmaken, zodat je (potentiële) sporters gastvrij kan ontvangen en zij volop sportplezier beleven bij jouw club!

Heb je vragen of wil je goede voorbeelden van vorig jaar? Stuur een mail naar Sandra de Jonge. Wij denken graag met jou mee!