De revanche van Martina?

23 januari 2019
AA Drink NK Indoor Senioren Vorige

Nu de sluitingsdatum voor inschrijving voor het AA Drink NK Indoor Senioren 2019 snel nadert, neemt het verheugen op dit schitterende atletiekfeest toe. Op de 60m mannen hebben inmiddels de absolute toppers al ingeschreven: Churandy Martina, Christopher Garia en Joris van Gool. 

Iedereen die vorig jaar op de zaterdag aanwezig was in Apeldoorn zag een geweldige race op de 60m tussen Christopher Garia en Churandy Martina. Ondanks dat beiden 6.70 liepen, was de foto duidelijk: Garia pakte het goud. Met beide atleten ook voor 2019 weer ingeschreven op de 60m kan het zomaar gebeuren dat we in 2019 een nog mooiere race op de 60m gaan zien. Of wordt het in 2019 toch Joris van Gool die in de droom finale van 2018 ook gewoon 6.70 liep.

Naast topatletiek worden ook in 2019 weer verschillende side events bij het AA Drink NK Indoor Senioren georganiseerd. Zo wordt op zaterdag 16 februari 2019 een Sport & Bewegen Expo in Omnisport te Apeldoorn (www.atletiek.nl/sportexpo) gehouden. Een van de sprekers op deze Expo is Danny Bekkers. De energie en betrokkenheid waarmee Danny wil zorgen dat sporten voor iedereen mogelijk wordt is ongekend. Alleen al om besmet te worden door deze betrokkenheid zou iedere sporter en sportbestuurder naar zijn presentatie op deze Sport Expo moeten gaan. Want we kunnen allemaal helpen om sporten voor iedereen mogelijk te maken. Meer informatie over het sporten met een handicap is te vinden op: www.unieksporten.nl.

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK