Digitaal magazine over Oranje in Londen

04 augustus 2017
Topatletiek Vorige

Met 28 atleten staat Nederland vanaf vandaag, vrijdag, aan de start bij de Wereldkampioenschappen Atletiek in Londen: 17 vrouwen, 11 mannen, 5 meerkamp(st)ers, 3 estafetteteams en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 28 Atleten die in het grootste wereldwijde sportevenement van dit jaar de oranje eer verdedigen.

Met ons digitaal magazine brengen we je graag helemaal in WK-sfeer. Je volgt de WK de komende periode via onze website en social media kanalen.

Nieuw digitaal magazine over Oranje in Londen

Dafne Schippers en Gregory Sedoc doen een Ja-Nee spel: "ik ga ooit nog een keer van start op de 400 meter". Wat zegt Dafne? Verder interviews met revelatie van dit jaar Nederlands Kampioen polsstokhoogspringen Menno Vloon - "ik blijf gewoon Menno" - en Eddy Kiemel, trainer van 800m-specialist Thijmen Kupers. Verder stellen we de dames van het 4x400meter-estafetteteam aan je voor, of nou ja - dat doen ze eigenlijk zelf. 

Lees 't magazine hier.

Maak kans op een reis naar de WK in Londen!

Een unieke belevenis: met z'n tweeën naar de WK Atletiek in Londen, waar je o.a. de 200 meter finale voor dames, de 100 meter horden voor dames, de meerkamp voor mannen én de heats van de vier estafettes kan zien. We hebben het over twee tickets voor vrijdagavond 11 augustus en zaterdagochtend 12 augustus, inclusief vlucht Amsterdam-Londen en een hotelovernachting. Juich jij Dafne toe in de finale? Laat ons weten met wie je zou gaan, op FacebookInstagram of Twitter.

 

 

WK