Handboek voor jonge sporters, topsporters topsportouders

04 april 2022
Atletiekfan Vorige

Je wilt het hoogste bereiken, of je gunt jouw kind het beste, maar wat is daar voor nodig?

Lees over welke 18 eigenschappen kampioenen beschikken! Hoe kun je als ouder een talent het beste ondersteunen en stimuleren? Dit boek helpt jonge sporters, topsporters, topsportouders en trainers-coaches op weg naar de juiste mindset om het maximale uit het talent van sporters te halen.

"Ik schreef dit handboek in de overtuiging dat iedere topsporter met aanleg succesvol kan zijn. Het boek is een unieke combinatie van theorie en praktijk. Het staat vol met inzichten van sporters die de top bereikt hebben, en wordt aangevuld met theoretische kaders en handvatten van experts, waar talenten, ouders en trainers-coaches hun voordeel mee kunnen doen. Topsportouders vertellen zelf hoe zij hun kind hebben begeleid, ondersteunt en gefaciliteerd. De verhalen van de topsportouders sluiten aan bij de handvatten, die in dit boek aan ouders worden gegeven."

In het boek staan ook opdrachten waarmee sporters aan het werk worden gezet om hun mentale vaardigheden te optimaliseren, en qr-codes die verwijzen naar inspirerende filmpjes.Bestel het handboek


Foto header: EK U20, Boras 2019 (Coen Schilderman)