Inschrijving ASICS NK Atletiek geopend, city event vervalt

16 april 2021
Nederlandse Kampioenschappen Vorige

De ASICS NK Atletiek gaat door! Van 25 t/m 27 juni zal de strijd om de nationale titels weer losbarsten bij AV Sprint in Breda. De NK Atletiek is één van de 10 wedstrijden die onder het door het Ministerie van VWS verleende ‘Uitzondering Topsport’ valt. De NK Atletiek is tevens het laatste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen in Tokyo.

Aanvankelijk zou de NK Atletiek op 24 juni spectaculair van start gaan met verspringen midden in de stad Breda op de Grote Markt. In samenspraak met de gemeente Breda is vastgesteld dat binnen de huidige maatregelen onvoldoende ruimte is om dit te organiseren. Het volwaardige programma wordt daarom afgewerkt op de atletiekaccommodatie van AV Sprint.

De inschrijving is inmiddels geopend, zie www.nkatletiek.nl voor meer informatie.

Afhankelijk van de mate en het tempo waarin de maatregelen rond Corona zich ontwikkelen, kan er sprake zijn van: beperkingen in het programma, het aantal deelnemers en/of het (beperkt) toelaten van publiek. De organisatie houdt de ontwikkelingen nauwgezet in het oog en zal hier via de communicatiekanalen van de Atletiekunie over communiceren.

NK