Liesbeth Spies en Eric Carree ambassadeurs van NK Junioren 2019

12 november 2018
NK Junioren Vorige

De Alphense atletiekvereniging AAV’36 is verheugd dat burgemeester Liesbeth Spies en de voorzitter van de VOA Eric Carree de komende 8 maanden ambassadeur willen zijn voor het NK Junioren 2019.

De ambassadeurs over hun rol:
“In onze rol als ambassadeurs kunnen wij AAV’36 helpen met het realiseren van drie doelen die de vereniging zich heeft gesteld rondom dit sportieve evenement:

- Verbinding zoeken met andere atletiekverenigingen uit de omgeving van Alphen aan den Rijn. Door actieve participatie is het ook voor deze verenigingen mogelijk om zich te profileren. 
- Ervoor zorgen dat de eigen talenten hun beste beentje voor kunnen zetten. AAV’36 heeft zich ten doel gesteld om minimaal 20 eigen atleten aan de start te brengen. In 2011 was Dafne Schippers één van de deelnemers en wat zou het mooi zijn als we zo’n (regionaal) supertalent een podium kunnen geven.  
- Het kampioenschap op een klimaatvriendelijke manier organiseren, in de breedste zin van het woord. Daarbij is alle expertise die ondernemers uit de gemeente Alphen aan den Rijn kunnen bieden natuurlijk zeer welkom. 
- Wij onderschrijven deze doelstellingen en zijn daarom met groot genoegen ambassadeur van dit prachtige kampioenschap.”

Liesbeth Spies
Burgemeester Gemeente Alphen aan den Rijn
Eric Carree
Voorzitter VOA,
Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn

 

NK Junioren
Op 28, 29 en 30 juni 2019 is AAV’36 voor de derde keer gastheer van het Nederlands Kampioenschap Junioren Atletiek. 3 dagen top atletiek door ruim 700 atleten in de leeftijd van 16 tot en met 19 jaar. Er worden ruim 3.000 bezoekers verwacht. De onlangs vernieuwde atletiekbaan aan de Sportlaan in Alphen aan den Rijn zal het toneel zijn van een sportieve strijd tussen een nieuwe lichting aanstormende talenten.

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK
Van der Werff Groep