Nieuwsbrief #3

10 april 2019
NK Junioren Vorige

Nog 80(!) dagen te gaan tot de start van de NK Junioren in Alphen aan den Rijn. Nog 80 dagen waarin alle voorbereidingen samen komen tot een mooi evenement. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over. Het project ‘Junior over de Toonbank’ is zijn eerste successen aan het boeken! Met als eerste mijlpaal: een display met Maud en Daphne erop bij Gek van Fietsen. Vanaf 13 april kan je dit display komen bewonderen bij de winkel, maar natuurlijk maken de junioren zelf ook mooie foto's en video's!

 

Verder in deze nieuwsbrief...
Opening inschrijving
In het wild gespot!
Vrijwilliger in de spotlight
De eerste workshop door NLSportpsycholoog

 

De inschrijvingen zijn nu officieel geopend!
Het moment is eindelijk daar! Het voorlopig chronoloog voor de NK Junioren 2019 is bekend. Daarnaast kunnen junioren zich ook vanaf nu inschrijven voor het evenement. De inschrijving sluit op zondag 16 juni 2019 om 23:59 uur. Vergeet niet om deze deadline in je agenda te schrijven, zodat je niet te laat bent! Meld je hier aan!

 

Geen atleet maar toch inschrijven?
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, zonder hun zou het evenement niet plaats kunnen vinden. Meld je hier dan snel aan.
Wil je eerst wat meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan gerust een kijkje op de site!

 

In het wild gespot
Wie er tijdens de 20 van Alphen aangemoedigd heeft, heeft misschien wel een shirt voorbij zien komen van de teamsponsor Kriek Poedercoaten!
We vragen ons wel af of de drager van dit shirt een AB-junior was of dat een jaloerse ouder een shirt had 'geleend'.

Neem snel een kijkje op de site om te zien hoe betrokken zij zijn bij het NK Junioren.

 

Vrijwilliger in de spotlight
Deze keer willen we graag Natalie van den Broek (dame rechts op de foto) in de spotlight zetten. Nathalie is 42 jaar PO-medewerker en sinds 2016 lid van AAV'36. Dit is niet de eerste keer dat zij vrijwilliger is bij een groot evenement, Natalie heeft in 2018 haar jury aantekening voor algemeen jurylid behaald! sindsdien heeft zij op meerdere wedstrijden gejureerd. 

Natalie: 'Om onderdeel te zijn van het Nederlands Junioren Kampioenschap geeft mij voldoening en plezier. Ik zet me graag in voor de AAV-atleten en anderen, zodat zij een sportieve en prestatievolle wedstrijd kunnen hebben. Zelf heb ik aan junioren kampioenschappen, het NK, NSK en ook op internationaal niveau aan clubkampioenschappen meegedaan. Ik ben erg trots op dat het NKJ in Alphen gehouden wordt en zie het als vanzelfsprekend dat ik aanwezig ben om te jureren!'

Dankjewel Natalie voor je inzet!

 

Workshop door NLSportpsycholoog
Een goede sporter is niet alleen fysiek sterk, maar ook zeker mentaal. Daarom staan eind juni de AAV'36 junioren mentaal goed getraind op het NK Junioren.  Hiervoor zijn wij onze sponsor NLSportpsycholoog erg dankbaar! zij verzorgen voor de junioren 3 workshops waarin het team mentaal getraind wordt. 

Wil je meer weten over mentale trainingen en je sportieve prestaties, neem dan snel een kijkje op de site!

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK
Van der Werff Groep