Nieuwsbrief #4

07 mei 2019
NK Junioren Vorige

Hi sportieve lezers,
Alhoewel de lentekriebels ons een beetje in de steek laten, krijgen wij wel al kriebels voor het NKJ! Jullie ook? De eerste atleten hebben zich al ingeschreven en de voorbereidingen zijn in volle gang bezig. 
In deze editie van de nieuwsbrief zal ik je bijpraten over nieuwe successen en ontwikkelingen in de aanloop van het NKJ. De eerste junior is over de toonbank, het ontwerp van het startnummer is bekend en ook deze editie wordt er een vrijwilliger in het zonnetje gezet. 

 

Voordat we beginnen..
Aanstormend talent is ook zeker te vinden op het NKJ. Zo heeft Dafne Schippers in 2011 ook meegedaan met het NKJ toen het ook in Alphen aan den Rijn werd gehouden. 

Na flink wat speurwerk in de oude doos is er een filmpje van Dafne gevonden dat zij over de 100m horden heen vloog! Wat is het onwijs gaaf om te zien dat Dafne haar eerste successen boekte tijdens het NKJ in Alphen aan den Rijn. Het kan dus zomaar zo zijn dat er tijdens het NKJ weekend nog meer aanstromend talent ontdekt wordt.
Ben je nou benieuwd naar het filmpje waar Dafne over de 100m horden heen vliegt? 
Check hem dan hier.

 

Eerste junior over de toonbank
De eerste junior is over de toonbank en dat betekent dat er weer een nieuwe sponsor binnen is! Met veel trots vertellen wij dat Gek van Fietsen ook het NKJ gaat helpen. Het gave is dat deze sponsor geworven is door de Junioren Maud en Daphne. Goed werk meiden, ga zo door!
Ook hebben zij een filmpje gemaakt van de eerste junior over de toonbank, bekijk hem hier.

 

Vrijwilliger in de spotlight
Deze editie zetten we Lieke van Tol in het zonnetje. Lieke is (pas!) 12 jaar oud en traint bij de Junioren meiden D1. Tijdens het NKJ zal zij mandjesdrager zijn. Lieke droomt er van om later mee te doen aan het NKJ met de 7-meerkamp.

'Het leuke aan deze functie lijkt me dat ik dichtbij de 'actie' ben van aankomende talenten. Ook zijn er junioren van AAV'36 en die kan ik dan ook van dichtbij zien en helpen met hun wedstrijd.'

Niet alleen Lieke, maar ook haar vader, moeder en zusje komen helpen als vrijwilliger tijdens het evenement.
Lijkt het je ook leuk om te helpen? Meld je dan hier aan! Er zijn 40 verschillende functies waarbij je kan helpen.

 

Daar is 'ie dan....
Het NKJ begint al zeker vorm te krijgen, de eerste aanmeldingen van atleten zijn binnen, de sponsoren worden actief geworven (en met succes!) en dan is het logo ook al bekend. Hij is ontworpen in samenwerking met Asics en SuperSub. 


Wij zijn erg blij met het ontwerp van het startnummer, wat vinden jullie er van?

 

Gezocht!
Vind jij ook dat onze atletiekbaan in Alphen aan den Rijn het weekend van het NKJ moet stralen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Op 22 juni staat de voorbereidingsdag gepland. Hierbij moet je denken aan taken als het plaatsen van tenten, schoonmaken van reclameborden, afval opruimen en nog veel meer taken om onze baan bij AAV'36 te laten shinen!

Pluk de dag, want om 9.00 beginnen we zodat we alle voorbereidingen kunnen uitvoeren. We willen met een zo groot mogelijk team alles opbouwen, dus neem je vrienden, familie en kennissen mee. Dan beloven wij dat het een gezellige dag gaat worden.

Aanmelden kan via facilitair@nkjunioren.nl.

 

 

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK