Nieuwsbrief #5

05 juni 2019
NK Junioren Vorige

Beste sportieve lezers,
Aan het einde van de maand is het al zo ver, de start van het NKJ in Alphen aan den Rijn! Wij zijn keihard aan het aftellen en kunnen niet wachten tot het zo ver is, jullie ook?
Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten, want met veel trots kunnen we vertellen dat  89% (!) van de vrijwilligers geworven is. Onwijs leuk om te zien dat zo veel mensen ons willen helpen om het evenement een succes te maken. 
Verder in deze nieuwsbrief vertellen we je het laatste nieuws over de voorbereidingen van het NKJ, het aanstormend talent en je kunt te gekke prijzen winnen!

 

Aanstormend talent Kadidja Sangare
In de vorige editie hebben wij Dafne Schippers uitgelicht, en in deze editie is het tijd voor nieuw aanstormend talent van AAV'36. 
Bij de NK Junioren in 2018 in Emmeloord overtrof Kadidja Sangare (rechts op de foto) zichzelf door een nieuw persoonlijk record neer te zetten op het verspringen van maar liefst 5.65m! Dit leverde haar een bronze medaille op. Het afgelopen jaar heeft zij weer keihard getraind om zichzelf dit jaar op haar thuisbaan weer te overtreffen.

Stay tuned
Willen jullie Kadidja beter leren kennen? Binnenkort verschijnt er een filmpje van haar op de website en social media, stay tuned!


 

Alphense Scholenkampioenschappen
Op vrijdag 7 juni nemen verschillende middelbare scholen in Alphen aan den Rijn het tegen elkaar op voor de titel: Beste Atletiekschool van Alphen a/d Rijn 2019.
Zo'n 80 eerste- en tweedejaars scholieren van het Scala College en Groene Hart Lyceum strijden in de vorm van een zevenkamp tegen elkaar. Hierbij maken zij kennis veel onderdelen van atletiek.
Ben jij nou ook benieuwd hoe de scholieren het doen, of wie er gaat winnen? Via deze link kun je alle live results vinden!
 

Vrijwilliger in de spotlight
In deze editie staat Adriaan Keijzer in de spotlight. Adriaan is sinds 4 maanden lid van AAV'36, maar al ruim een jaar als vrijwilligers actief binnen AAV'36.

'Tijdens het NKJ 2019 verzorg ik, samen met meerdere vrijwilligers, de maaltijden en dranken voor alle vrijwilligers en genodigden. We hebben een dagtaak aan het bereiden van de honderden broodjes, (hartige) snacks en liters drinken. Ook houden wij het sanitair in de gaten, want wat erin gaat moet er ook een keer uit :)'

Lijkt het je ook leuk om te helpen? Meld je dan hier aan! Er zijn 40 verschillende functies waarbij je kan helpen.


 

WIN WIN WIN
Parkvilla | Filmhuis stelt twee abonnementen ter beschikking, deze worden verloot onder de digitale abonnees van de NKJ Nieuwsbrief. Dus, lees je deze editie nog op papier: scan de QR-code onder aan de nieuwsbrief, vul je gegevens in en je dingt mee!

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK