Nieuwsbrief #6

18 juni 2019
NK Junioren Vorige

Beste sportieve lezers,
Nog 10 dagen tot het NKJ in Alphen aan den Rijn van start gaat en wij kunnen niet meer wachten!
De komende 1.5 week staan in het tekenen van de laatste voorbereidingen, verder zijn de vrijwilligers voor 98% geworven en is de inschrijving voor atleten inmiddels gesloten.
Lees snel verder voor meer updates.
 

Check it out
Zoals in de vorige editie van de nieuwsbrief aangekondigd werd, zou het filmpje van Kadidja Sangare gepresenteerd worden. En dit is gelukt! De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan het opnemen en monteren van de filmpjes van de talenten. En het resultaat mag er zijn.
Naast Kadidja hebben we meer talenten gevolgd. Zo is Ludo van Nieuwenhuizen, oud AAV'er, ook in beeld gebracht. En er komt nog een filmpje aan, maar die houden we nog even als verrassing, kortom volg @NK Junioren Atletiek op Facebook.

Check de filmpjes op onze Facebook pagina.

 

Help jij mee om AAV'36 te laten shinen?
Natuurlijk wil iedereen het terrein van AAV'36 van zijn beste kant laten zien, en jij kan daar bij helpen!
Op zaterdag 22 juni vanaf 9.00 uur is de voorbereidingsdag op de club en iedereen is van harte welkom. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van tenten, schoonmaken, borden en spandoeken ophangen en nog meer taken die AAV'36 laten shinen.

Opgeven?
Dat kan door je naam op de poster te schrijven in de kantine of door te mailen naar vrijwilligers@nkjunioren.nl.
 

Vrijwilliger in de statistieken
Wist je dat...
Het vrijwilligersteam voor het NKJ is voor 98% rond. 

(Het is geen verrassing) het grootste deel, 75%, van de thuisvereniging AAV'36 komt. 87% daarvan komt uit Alphen aan den Rijn, 5% uit Ter Aar, 3% uit Nieuwkoop, en 5% uit overige plaatsen. Er komen 9 vrijwilligers uit Den Haag, waar een maand na het NK Junioren het NK Senioren plaatsvindt. Een vereniging die er uit schiet is Avantri dat met 5 vrijwilligers uit Schoonhoven komt.

De vrijwilligers gemiddeld 39 jaar oud zijn. De oudste is tijdens het NK 82 jaar oud, de jongste is 9 jaar.

De achternaam 'Verkade' met 7x het meest voorkomt , met op een 2e plek 5x de naam 'Pet'. De namen 'van Beest', 'Dullemond' en 'van Egmond' komen elk 4x voor. Bij de voornamen komt de naam 'Niels' met 5x het meest voor. Op de tweede plaats staan de namen 'Esther' en 'Ton' die elk 4x voorkomen.

De meeste vrijwilligers actief zijn als jurylid, zo'n 75 stuks. Een andere grote groep zijn de mandjesdragers die met 45 zijn. In de callroom zijn nog eens 30 man actief.

Er in totaal op dit moment 386 vrijwilligers staan ingeschreven. De vrijwilligers zijn uitgenodigd om maandag 24 juni aanwezig te zijn bij de informatieavond waar ze instructie zullen krijgen. Daarna maken wij er met het hele vrijwilligersteam een prachtig NK Junioren van!


 

42 kampioenen in de schijnwerpers
We hebben alle 42 Nederlands Kampioenen die AAV'36 ooit heeft voortgebracht uitgenodigd om naar het NKJ te komen. Op zondag 30 juni om 12.30 zal er een foto gemaakt worden van deze legendarische groep. 

Wil je hier bij zijn? Loop gezellig langs en dan zien we je daar!
 

WIN WIN WIN!
Parkvilla | Filmhuis stelt twee abonnementen ter beschikking, deze worden verloot onder de digitale abonnees van de NKJ Nieuwsbrief. Dus, lees je deze editie nog op papier: scan de QR-code onder aan de nieuwsbrief, vul je gegevens in en je dingt mee!

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK