Olympisch Stadion weer in vuur en vlam

17 augustus 2015
Topatletiek Vorige

Verenigingsactie: ‘Je wordt weer thuisgebracht’

Op zaterdagavond 5 september staat het Olympisch Stadion weer in vuur en vlam voor de derde editie van de Flame Games Amsterdam. De unieke mix van topatletiek, entertainment en de Olympisch Vlam was afgelopen twee edities een groot succes. Met de Flame Games heeft Amsterdam een jaarlijks internationaal terugkerend topatletiek evenement. De Flame Games Amsterdam is in vergelijking tot andere atletiekevenementen meer een show, waar de prestaties van de artiesten; de atleten, worden ondersteund met spetterende muziek. Het korte, maar krachtige, atletiekprogramma is een spektakel dat jij als atletiekliefhebber niet mag missen!

Speciaal voor de atletiekverenigingen is er een verenigingsactie. Als je met minimaal 50 personen de Flame Games Amsterdam bezoekt, halen wij je met een bus op en brengen jou terug naar je vereniging. Iedere persoon betaalt dan maar €15,00 voor busreis en toegangskaart. Aanvragen hiervoor dienen in verband met logistieke planning, uiterlijk 23 augustus binnen te zijn bij de organisatie. Lees hier alles over deze actie.

Kortingsactie leden

Maak je geen gebruik van de verenigingsactie? Dan kun jij als lid van de Atletiekunie gebruik maken van de ledenkorting van 25%. En ieder 4e ticket is gratis! Vergeet niet om de ledenpas mee te nemen naar de Flame Games. Om gebruik te maken van de ledenkorting klik je op deze actielink en vul je de volgende actiecode in: FLG15ATLUNIE. Kijk hier voor meer informatie hier of mail ons.

Doe mee! 20x50m ‘Fakkelestafette’ voor Pupillen A

Flame Games Amsterdam omarmt de Olympische gedachte en organiseert een Fakkelestafette voor A-pupillen. De Fakkelestafette maakt onderdeel uit van het hoofdprogramma, waarbij de pupillen in teamverband zo snel mogelijk 20 x 50 meter afleggen. Na twee succesvolle edities geeft de organisatie een vervolg aan dit spektakel. Daar waar deelname exclusief open stond voor Amsterdamse verenigingen, is er nu de kans voor alle Nederlandse verenigingen om zich te melden. Let op: er is slechts beperkt plek! Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Wilbert Grooters: 06-12146757.

Dafnelikes komt naar de Flame Games

Dafne Schippers haar eigen foodblog Dafnelikes komt op 5 september naar de Flame Games Amsterdam voor een kookworkshop voor en met kinderen (t/m 12 jaar)! Tijdens de workshop van Sanne Schippers, de zus van Dafne, leer je koken als een echte topsporter. Er komen een paar heerlijke gerechten van de blog voorbij en daarna krijg je toegang tot de Flame Games waar je Dafne zelf kunt zien vlammen op de 100m.

Meedoen? Deel op de facebookpagina van de FlameGames en/of op Twitter een foto van jezelf met je favoriete gezonde eten. Vergeet niet @flamegamesadam en/of #dafnelikes te gebruiken. Er worden uiteindelijk 20 kinderen gekozen die mee mogen doen én een toegangskaartje krijgen voor de Flame Games Amsterdam. De eerste foto’s stromen al binnen!