Oproep atleten 5.000 m

07 juni 2018
ASICS NK Atletiek Vorige

Aan de atleten die zich ingeschreven hebben voor de 5.000 m mannen en vrouwen voor het komende NK Atletiek (21 t/m 24 juni)

Op 17 mei zijn de inschrijfbepalingen voor dit onderdeel verruimd. Wellicht is dat aan je aandacht ontsnapt, daarom hieronder de desbetreffende tekst:

1) Er kan worden ingeschreven met een prestatie op een 3.000 m, 5.000 m of 10.000 m bij een baan- of een prestatie op de 10 km wegwedstrijd;
2) Bij een inschrijving met een prestatie die bij een wegwedstrijd is geleverd, dient deze te zijn geleverd op een door de Atletiekunie gecertificeerd parcours;
3) Alle prestaties worden omgerekend naar punten aan de hand van de IAAF scoring tables;
4) Indien een atleet inschrijft met meerdere prestaties, wordt het hoogste puntenaantal van de baan- of wegprestatie van de desbetreffende prestaties opgenomen in een ranking
5) De beste 20 atleten van de ranking komen voor plaatsing in aanmerking.

Helaas gaf de inschrijfmodule geen mogelijkheid om meerdere prestaties door te geven en jullie kunnen niet zien welke prestatie de meeste punten oplevert.

We willen dat repareren: daarom is het alsnog mogelijk om tot uiterlijk zondagavond 10 juni 23:59 (een) andere prestatie(s) op te geven dan die bij ons bekend zijn (via www.atletiek.nu en via een aanvullende mail), die uiteraard wel binnen de limietperiode zijn behaald (1 april 2017 t/m 3 juni 2018).

Deze prestatie(s) kunnen worden doorgeven aan Iris Steverink, via info@nkatletiek.nl, met vermelding van de naam, onderdeel of onderdelen, datum prestatie(s) en directe link naar deze prestatie(s).

We zullen dan op basis van alle inschrijvingen volgens punt 4) hierboven een nieuwe ranking maken en dan bepalen wie er toegelaten zijn, reserve en afgewezen. Uiterlijk 13 juni zullen we dat publiceren.

Alle ingeschreven atleten worden ook nog persoonlijk geïnformeerd.

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK