Samen achter onze Oranje-atleten in Belgrado, Lille en Londen 2017

21 oktober 2016
Atletiekfan Vorige

Samen als één blok achter onze Oranje-atleten! De geslaagde supportersreizen naar Braunschweig en Praag krijgen een vervolg. In 2017 organiseert de Supportsclub van de Vrienden van de Atletiek supportersreizen naar een aantal grote internationale kampioenschappen en jij kan erbij zijn.

Belgrado

Van 3 t/m 5 maart 2017 zijn de EK Indoor in Belgrado, de hoofdstad van Servië. Voor 75 euro heb je een wedstrijdticket in het oranjevak voor deze driedaagse kampioenschappen. Naast wedstrijdtickets, bieden de Vrienden ook de mogelijkheid een hotel via Jamin Sports te boeken. Tickets via de Vrienden zijn nog maar verkrijgbaar t/m 30 oktober. Wees er dus snel bij!

Lille 

Van 23 t/m 25 juni 2017 zijn de Europese Kampioenschappen voor Landenteams in Lille, Frankrijk. Niet ver van huis, dus een mooi toernooi om met een grote groep Oranjesupporters onze atleten aan te moedigen. Je hebt al een wedstrijdticket via de Vrienden voor het hele toernooi voor slechts 30 euro als je nog in oktober reserveert. Naast wedstrijdtickets in het oranjevak, bieden de Vrienden ook de mogelijkheid een hotel via Jamin Sports te boeken.

Londen

Londen, de stad van de Olympische Spelen van 2012, zal ook het decor zijn van de WK atletiek van 4 t/m 13 augustus 2017. Reguliere kaarten zijn al uitverkocht, maar je kunt nog steeds met de supportersreis van de Vrienden mee. Tot en met eind december 2016 kan je tickets hiervoor reserveren voor verschillende vakken en sessies. Naast wedstrijdtickets in het oranjevak, bieden de Vrienden ook de mogelijkheid een hotel via Jamin Sports te boeken.

Foto: Erik van Leeuwen