Schrijf tijdig in!

13 januari 2019
AA Drink NK Indoor Senioren Vorige

Nederlands kampioen word je niet zomaar. Zeker niet in de atletiek. Naast slim trainen hoort hier een goede planning bij. Een simpel aspect wat ook nodig is om Nederlands kampioen te worden, is tijdig inschrijven voor het AA Drink NK Indoor Senioren kampioenschap. De inschrijving voor de Nederlandse Kampioenschappen Indooratletiek is al sinds december 2018 geopend en vele kandidaten voor een titel hebben reeds ingeschreven.

Voor alle atleten die Nederlands kampioen willen worden of willen deelnemen aan het EK indoor 2019 in Glasgow(UK): Schrijf tijdig in voor het AA Drink NK Indoor Senioren 2019!

De inschrijving sluit op 3 februari 2019. Dit is sneller dan je denkt! Weet ook dat je bij inschrijving dient te zorgen dat jouw opgegeven prestatie(s) verifieerbaar moeten zijn via een online uitslag. Ook dien je voor deze NK wedstrijd de modules ‘Brons’ te volgen en te voltooien van de E-learning Anti Doping Autoriteit.

Alle inschrijvingen worden tijdig en handmatig gecontroleerd. Dit doen we het liefst voor iedereen ver voor de sluitingsdatum van 3 februari 2019. Bij een afwijzing omdat je inschrijving niet aan de wedstrijdbepalingen voldoet is bij vroegtijdig inschrijven soms nog wat tijd voor jouw om te zorgen dat je wel aan de wedstrijdbepalingen kan voldoen. Als je tot het allerlaatste moment wacht met inschrijven neem je een risico.

Dus: Schrijf snel in en rond de simpelste actie op weg naar deelname aan het AA Drink NK Indoor af.

 

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK