Sponsor update #2

14 mei 2019
NK Junioren Vorige

Met nog 45 dagen te gaan is het een fijne gedachte dat met de bijdragen van alle sponsors, de financiële doelstelling is gehaald. Zeer veel dank aan deze club van 28, we gaan er samen een mooi NKJ van maken!

 

Deze editie
Welkom nieuwe sponsors
Je kan er nog bij
Sla je slag in de goodie bag
NKJ Nieuwsbrief

 

Welkom nieuwe sponsors
Clubsponsor Berntsen Mulder Advocaten (die we weer kunnen feliciteren met hun 25-jarig jubileum) heeft besloten om ook het NKJ te sponsoren met het bronzen pakket. Datzelfde doet de clubsponsor Autobedrijf Van Leijden. Beiden zeer bedankt!
Vervolgens heeft Tamminga Sports ('alles voor atletiek') een mooie korting gegeven op materialen die voor het NKJ bij hen zijn besteld.
Diverse sponsors hebben de wens uitgesproken om van het NKJ foto-materiaal te ontvangen die hun bijdrage in beeld brengt. Dit gaat gebeuren: Mariska van der Haven zal zich tijdens het NKJ specifiek op dit onderwerp focussen.
Tenslotte heeft Your Social Media Buddy zich als bronzen sponsor gemeld: zonder de adviezen van dit bedrijf was deze reeks sponsor updates nooit het succes geworden wat het intussen is (wie verstuurt er nieuwsbrieven met een openingsrate van minimaal 60%? Ik wel:-) )

 

Hoog tijd voor nog wat kiekjes van al eerdere mails genoemde sponsors:

 

Je kan er nog bij
Zo langzamerhand moet de deur voor nieuwe sponsors om praktische redenen dicht. Maar, ik houd hem natuurlijk op een kiertje. Dus wil je nog aanhaken: het kan maar wees snel !

 

Sla je slag in de goodie bag
Alleen voor bestaande sponsors: stop iets in de goodie bag! Een mooie gelegenheid om je bedrijf of merk bij de 300 NKJ-vrijwilligers te promoten. Dus, lok ze naar je showroom, je webwinkel, je attractie, en stop jouw mooie aanbieding of promo in de goodie bag. Ik hoor graag van je als je interesse/vragen hebt.

 

NKJ Nieuwsbrief
Nummer 4 is alweer uit. De NKJ Nieuwsbrief richt zich op de (potentiële) bezoeker, de (potentiële) atleet en de (potentiële) vrijwilliger. Zeer lezenswaardig, en uiteraard benoemen we hierin ook de NKJ-sponsors. 
Check hem hier!

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK