Sponsor update #4

18 juni 2019
NK Junioren Vorige

Welkom nieuwe sponsors
Zorg en Zekerheid, in samenwerking met  Jongeren Op Gezond Gewicht Iedere vrijwilliger ontvangt van Zorg en Zekerheid een bidon of waterzakje. Zorg en Zekerheid is ook partner in het gemeenteprogramma Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Water drinken is in dit programma een belangrijk thema. JOGG stelt daarom haar Drinkwaterkoelers beschikbaar zodat de vrijwilligers koel water mee kunnen nemen tijdens het vervullen van hun vrijwilligerstaak.
Alphen's Elke Alphenaar kent Alphens.nl: belangrijke bron van lokaal nieuws. Uiteraard ook goed op de hoogte van alle NKJ-content.
Weleda Zeer speciale dank aan Hanneke Kuiper van Vital Touch, sportmasseuse bij AAV'36, voor het last-minute aanbrengen van deze sponsor. Geen gebrek aan massage-olie tijdens het NKJ, en Hanneke is één van de vrijwilligers die ermee in de weer zal zijn.
 

Ondertekening sponsorovereenkomst Hanos
Leonie Wentholt van Hanos is de 100% winnaar in de categorie 'uitstekende koffie'.


 

Vergeet niet je VIP-kaart te verzilveren
Als sponsor heb je toegang tot het VIP-event tijdens het NKJ, daarvoor heb je de VIP-kaarten gekregen. Je helpt ons enorm als je je registreert:
stuur een mailtje naar voorzitter@nkjunioren.nl.
en laat even weten met hoeveel personen je komt.
 

Heb je VIP-kaarten doorgeven aan anderen?
Super! Stuur dan dit mailtje door, en vraag hen om zich bij voorzitter@nkjunioren.nl aan te melden onder vermelding van het VIP-kaartnummer dat ze ontvangen hebben.
 

Het VIP event
​- Zaterdag 29 en zondag 30 juni exclusieve toegang tot de AAV'36 kantine van 11 tot 16 uur, inclusief hapjes en drankjes.
- Zaterdag om 13:00 uur een mental workout door Martin Pet en Urta Rozenstruik, 2 ex-topsporters die van ondernemen weten!
- Zondag om 12:00 een reünie van alle nationaal kampioenen die AAV'36 ooit heeft voortgebracht!
- Gezellig netwerken met de 50 verzamelde sponsors en mensen uit de nationale atletiekwereld.
- Onbeperkt uitleg atletiek voor dummies voor wie dat wil;-)

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK