Strijd om nationale titels barst los bij AV Sprint in Breda!

23 juni 2021
Nederlandse Kampioenschappen Vorige

Topatleten strijden jaarlijks op de Nederlandse kampioenschappen atletiek voor de nationale titels op de diverse atletiekonderdelen. Dit jaar zijn we in BREDA!

Vrijdag 25 juni tot en met zondag 27 juni komen Nederlands beste atleten in actie bij AV Sprint in Breda. Dit jaar is er helaas geen publiek aanwezig op de atletiekbaan. Deze beperking geldt niet voor coaches.

‘Dagelijks te volgen van 13:00 tot 20.00 uur’

Livestreams

Wil jij niks missen van de wedstrijd? Houd dan ons YouTube-kanaal in de gaten! Meld je aan via dit formulier en ontvang de livestream van de ASICS NK Atletiek vlak voor de wedstrijd in je mailbox.

Tijdens de wedstrijd worden er drie livestreams uitgezonden:

Livestream A: looponderdelen
Livestream B: technische onderdelen
Livestream C: werpen + meerkamp

Olympische kwalificatie

De ASICS NK Atletiek zijn het laatste moment voor topatleten om zich nog te kunnen kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokio deze zomer. In totaal hebben 19 atleten zich al weten te plaatsen. Bovendien hebben alle vijf de estafetteteams zich ook al gekwalificeerd. Kijk hier voor het complete overzicht.

Volg de ASICS NK Atletiek live via YouTube en houd ook de social media kanalen van de Atletiekunie in de gaten. Kijk hier voor live resultaten.

NK