TeamNL houdt Nederland fit!

25 maart 2020
Topatletiek Vorige

Fleur Jong is één van de sporters van TeamNL die de aan huis gekluisterde Nederlander tips geeft, om ondanks de beperkende omstandigheden toch te blijven bewegen. Want dat is toch de vraag die veel Nederlanders zich deze dagen zullen stellen: hoe blijf je fit, nu alle sportaccommodaties in Nederland zijn gesloten? 

Het coronavirus heeft het dagelijks leven in Nederland op z’n kop gezet. Sportwedstrijden zijn afgelast, trainingen gecanceld en oefenruimtes afgesloten. Om fit te blijven moet je vindingrijk en oplossingsgericht zijn. Velen trainen in en rondom het huis. De huiskamer is de nieuwe sportschool geworden. De plek om toch de broodnodige oefeningen te doen. 

Samen zo fit en sterk mogelijk

TeamNL wil Nederland inspireren, ook in deze onwerkelijke periode. In een serie video’s op het platform Fit met TeamNL laten sporters, als experts op hun vakgebied, zien hoe je met beperkte ruimtes en mogelijkheden toch aan je dagelijkse beweging kan komen.

Bekijk hier de workout-video van Fleur Jong.

Bekijk hier de workout-video van Take Zonneveld.

Behalve Fleur Jong en Take Zonneveld hebben ook onder meer hockeyer Jorrit Croon, shorttrackster Lara van Ruijven, gewichthefster Sanne Bijleveld en baanwielrenster Kyra Lamberink hun medewerking al toegezegd.

Door de deelname van sporters uit de meest uiteenlopende disciplines, is op de website Fit met TeamNL voor vrijwel elke sport wel een specifieke oefening te vinden die je thuis kunt doen. Zo probeert TeamNL eraan bij te dragen dat we samen zo fit en sterk mogelijk blijven.