Topatletiek in Apeldoorn: Zorg dat je erbij bent!

06 januari 2020
NK Atletiek Vorige

Op 22 en 23 februari 2020 is Omnisport Apeldoorn de locatie voor de AA Drink NK Indoor. De Nederlandse topatleten zijn aanwezig om te strijden voor een kampioenschapstitel. Absolute topsport. Gezellige ambiance. Een uitgebreid en afwisselend programma.

Om de AA Drink NK Indoor aantrekkelijk te maken voor het publiek wordt in dit jaar voor het eerst een deel van het programma op zaterdagavond gehouden. Het voorlopige tijdschema is hier te vinden.

Side events

Om het voor toeschouwers nog aantrekkelijker te maken om naar Apeldoorn te komen worden naast de NK Atletiek programma ook een aantal side events georganiseerd. Zo wordt op zaterdag de Stedendriehoek SprintChallenge gehouden. C/D Junioren teams strijden hier voor mooie prijzen én de snelste tijd op de 60 meter sprint. Ook staat een schitterende 60 meter para race op het programma met Nederlandse atleten van wereldniveau. Op de bedrijvenmarkt en bij de foodcorners in Omnisport wordt gezorgd voor verantwoord eten en drinken.

Dit atletiek spektakel wil en mag je niet missen! Dus zorg dat je erbij bent: als sponsor, als bezoeker of als vrijwilliger. Omnisport Apeldoorn is perfect bereikbaar met de trein, auto en alle faciliteiten om van topsport te genieten als toeschouwer zijn aanwezig. Bestel nu de toegangskaarten voor dit topsportevent of kijk op nkatletiek.nl voor meer informatie.

NK