Update master competitie & Nederlandse kampioenschappen

07 mei 2021
Nederlandse Kampioenschappen Vorige

Momenteel zijn er geen versoepelingen voor de competitiewedstrijden mogelijk. Daarom zal de 2e ronde van de master competitie komen te vervallen op 5 juni. Dit betekent ook dat de finale op 19 september komt te vervallen. In de laatste week van mei wordt een besluit genomen over de C/D competitie van 19 juni.

NKs in juni

In overleg met de NK organisaties is ook besloten om de NK Masters, ONK Para Atletiek en de NK Snelwandelen 20km te verplaatsen naar eind augustus en september. Vanwege de huidige maatregelen is het voor deze NK's, in combinatie met de benodigde voorbereidingstijd, niet mogelijk om het te organiseren in juni.
Dit zijn de nieuwe data:

NK Snelwandelen 20km 28 augustus 2021
NK Masters 17-19 september 2021
ONK Para atletiek 26 september 2021


Bekijk hier de laatste versie van de kalender.

NK Halve marathon

Begin dit jaar konden de NK 10km, NK Halve marathon en NK Cross helaas geen doorgang vinden. Voor de NK Halve marathon hebben we in de Venloop een perfecte organisatie en parcours gevonden op 19 september 2021. Venlo was in 2018 en 2019 ook het decor van dit NK.  Voor de NK 10km hopen we binnen enkele weken aan te kondigen dat deze nog voor de NK halve marathon kan plaatsen vinden. Dat betekent nog een mooie reeks van NKs op de weg en cross in het najaar.