Voorlopige tussenstand algemeen klassement virtuele competitie

21 april 2021
Competitie Vorige

Na een zeer succesvol eerste weekend van de Virtuele competitie is een voorlopige tussenstand bekend. Nog niet alle verenigingen hebben de eerste ronde erop zitten, dus de posities kunnen nog wijzigingen.

 

Virtuele competitie

Omdat de landelijke competitie voor een deel niet door kan gaan, maar we wel onderlinge trainingswedstrijden op de eigen club mogen organiseren, is de Virtuele competitie geboren. Hierin bieden we atleten de mogelijkheid om op de eigen club een wedstrijd te doen, waarbij online gestreden kan worden tegen andere clubs.

De uitslagen per persoon per onderdeel van de virtuele competitie zijn terug te vinden op Atletiek.nu. Door de reguliere puntentelling toe te passen kunnen teams afzonderlijk van elkaar toch tegen elkaar strijden. Deze trainingswedstrijden worden gezien als oefenwedstrijd om wedstrijdritme op te doen totdat de landelijke competitie van start kan gaan. De puntentelling wordt niet meegenomen naar de landelijke competitie.

Na een zeer succesvol eerste helft van de virtuele competitie in april is een tussenstand opgemaakt van het algemeen klassement.

 

Voorlopige uitslag Ronde 1

Afgelopen weekend hebben 37 verenigingen meegedaan aan de Virtuele competitie. Gemiddeld genomen hebben er per vereniging meer dan 50 atleten meegedaan.

Benieuwd hoeveelste jouw club staat?

Bekijk dan nu het Algemeen Klassement!

Bekijk het Algemeen Klassement

 

Ronde 2 Virtuele competitie

Als jouw club meedoet met ronde 2 van de virtuele competitie zullen ook deze resultaten worden opgenomen. De strijd is dus zeker nog niet beslist.

Fotografie:

Av Lycurgus & Olympus'70 - Marlies Jongerius