Weekend Round-Up

15 mei 2017
Topatletiek Vorige

Alle hoogtepunten van de Nederlandse atletiek voor je op een rijtje:
 

Diamond League - Shanghai
In Shanghai stonden heel wat Nederlanders aan de start. De grootste prestaties kwamen van Melissa Boekelman en Maureen Koster. Beide wisten namelijk de limiet voor de WK in Londen te behalen! Heel goed gedaan dames. 


Ter Specke Bokaal - Lisse
In Lisse werd het baancircuit officieel geopend met de Ter Specke Bokaal. Mooie prestaties en een sterk deelnemersveld zorgden ervoor dat de bezoekers zich niet verveeld hebben. Traditiegetrouw werden aan het einde van de dag de Bokalen uitgereikt, dit jaar waren Mart ten Berge en Nadine Visser de gelukkige winnaars.

Foto's


NK Meerkamp Junioren A/B
Het regende limieten op de NK Meerkamp voor Junioren. Gisteren heeft Rafaël Raap de limiet gehaald voor de EK onder 20 met 7893 punten, dit was ook goed voor de winst. Zoë Sedney heeft zelfs twee limieten gehaald voor de EYOF op de 100 meter horden en de 200m. Waarmee ze ook de winst bij de meisjes B pakte. Alle uitslagen.


Athletics Champs wedstrijden
In totaal deden dit weekend verspreid door het hele land bijna 1400 kids mee aan Athletics Champs wedstrijden!


Grote belangstelling Dafne Schippers Brug
De opening trok veel kinderen, fans en andere belangstellenden naar de brug.

Foto's


Limieten
Ook Jamile Samuel liep dit weekend een WK limiet in het Franse Montgeron. Voor een actueel overzicht van de limieten voor alle toernooien deze zomer kan je terecht op onze topatletiek toernooien pagina.

Limieten