Stedendriehoek Sprint Challenge

Voor Junioren C/D

De Stedendriehoek SprintChallenge is een 60 meter sprintwedstrijd voor C/D Junioren. De Challenge vindt plaats op zaterdag 22 februari, dus voor het NK Indoor begint staat heel Omnisport in teken van de SprintChallenge. 

Er kan opgegeven worden in teams van 2 atleten. Een team kan bestaan uit 2 jongens, 2 meisjes of 1 jongen en 1 meisje. Ook kun je je indivuidueel inschrijven, maar let op: je doet in dat geval niet mee voor de prijsuitreiking. De series zullen worden ingedeeld op tijd, waardoor jongens en meisjes samen in een serie ingedeeld kunnen worden. 

Probeer jij om samen met je teamgenoot het snelste team te worden? Inschrijven kan vanaf 9 december 2019. 

Inschrijven 

De inschrijving verloopt via Atletiek.nu en staat open van 9 december 2019 tot 9 februari 2020. Inschrijving bedraagt €3,50 per atleet. 

Per teaminschrijving ontvangt iedere atleet: een persoonlijk startnummer en een entreeticket voor het NK. In de envelop van je startnummer zit 1 extra entreeticket voor de NK Indoor Senioren. Per inschrijving kunnen er vier extra tickets bijbesteld worden voor €5 per persoon. 

Als je je indivudeel inschrijft ontvang je een persoonlijk startnummer en entree voor de NK Indoor Senioren. Er kunnen vier extra tickets bijbesteld worden voor €5 per persoon.