NETL NK Cross

29 februari - 1 maart 2020
Vorige

NK Cross 2020 wederom georganiseerd door AV NOP bij Netl op 29 februari en 1 maart 2020

Na een zeer geslaagde editie in 2019 draait de organisatie voor de Netl NK Cross 2020 inmiddels alweer op volle toeren. Met veel plezier kijken wij terug op de eerste editie waar onder ideale omstandigheden is gestreden om de diverse kampioenschappen. Het enthousiasme waarmee we als organisatie zijn begonnen is hierdoor alleen maar groter geworden.

Het parcours in 2020 zal identiek zijn ten opzichte van 2019, er zal alleen een kleine aanpassing worden doorgevoerd in het start gebied. Deze zal voor het komende evenement verbreed gaan worden.

Zoals aangeven zijn wij alweer begonnen met de voorbereidingen, een onderdeel dat natuurlijk ook voor de atleten van toepassing is. Wil je als atleet optimaal voorbereid aan de start verschijnen dan heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om alvast het parcours te verkennen tijdens de cross die op zaterdag 8 februari 2020 op het terrein van Netl georganiseerd gaat worden.  Hier zal het officiële NK parcours als try out worden uitgerold. Inschrijven kan via de website www.inschrijven.nl  (4e cross crosscompetitie Kraggenburg)

Met veel plezier willen wij jullie allemaal ontvangen tijdens de Netl NK Cross 2020. Dan gaan we er als organisatie samen met de atleten en alle toeschouwers weer een mooi en onvergetelijk evenement van maken.

Tot ziens in Kraggenburg bij Netl de WildsTe Tuin !

Bekijk hier een sfeerimpressie van de 2019 editie van het NETL NK Cross.

Alles over de 2020 editie, wedstrijd, programma, parcours etc. lees je hier !