NETL NK Cross

29 februari - 1 maart 2020
Vorige

NK Cross 2020 wederom naar AV NOP bij Netl

Na een lange en gedegen selectie procedure heeft de Atletiek Unie besloten om het Nederlands Kampioenschap Cross toe te wijzen aan AV NOP. De voorzitter van AV NOP, Cor van den Berg, reageerde enthousiast op het goede nieuws: “We got him!” want een lang gekoesterde wens gaat in vervulling.

Voor AV NOP en Netl is dit een bekroning op de jarenlange succesvolle samenwerking tijdens de jaarlijks terugkerende Open Gelderse- Overijsselse Crosscompetitie. In december 2018 stond er wederom een GOK cross op het programma.  Dit was een kans voor alle recreanten en wedstrijdlopers om alvast kennis te maken met het unieke parcours van het Nederlands Kampioenschap Cross 2019 en 2020.”

De GOK Cross werd ook in 2018 gehouden bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. Van den Berg: “Hier ligt een zeer uitdagend parcours met verschillende ondergronden. De paden worden afgewisseld van gravel, zand, houtsnippers en gras en gaan soms door een ware jungle van bamboe. Voor iedere nieuwkomer een onvergetelijke verrassing.”

Bekijk hier een sfeerimpressie van de 2019 editie van het NETL NK Cross.

Alles over de 2020 editie, wedstrijd, programma, parcours etc. lees je binnenkort hier !