Business Estafette

Vorige

Business Estafette 2019

Samen een sportieve prestatie neerzetten zorgt voor een fantastische sfeer en is ook nog eens goed voor ieder zijn gezondheid. Tijdens een top evenement in de polder, het Nederlands kampioenschap Cross, gaan wij een business estafette organiseren. Elk team bestaat uit vier deelnemers, ieder teamlid loopt in estafette vorm een rondje van 1000 meter en geeft het stokje dan door aan het volgende teamlid. De laatste loper, de vierde dus, is degene die uiteindelijk over de finish gaat en zorgt voor een klassering.

Na afloop krijgen de beste drie teams een medaille en een wisselbeker uitgereikt die in 2020 weer verdedigd kan worden. Teams kunnen ook worden samengesteld door andere organisaties zoals verenigingen, instanties, scholen enz. Ook vriendenteams kunnen zich inschrijven met een ludieke naam.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,= per estafette team.

Alle lopers krijgen een consumptiemunt om na afloop een passend gezond drankje te nuttigen in het restaurant van Netl de Wildste Tuin.

Investeert u ook in een goede gezondheid en teambuilding??  

Schrijf dan nu in door deze inschrijvingsmail in te vullen!

Hierna ontvangt u per mail een factuur die uiterlijk een week voor het evenement voldaan moet zijn.

Ook zo benieuwd hoe een parcours tijdens een NK eruit ziet ? Zeer afwisselend door een ware jungle van bamboe, met verschillende ondergronden van zand, houtsnippers sintels en zand met meerdere hoogte verschillen.  Kom het zelf ervaren als deelnemer of toeschouwer.

Wij heten u graag van harte welkom op zaterdag 23 februari bij Netl de Wildste Tuin a.d. Leemringweg te Kraggenburg.

 

Benieuwd naar eventuele sponsor mogelijkheden, informeer er vrijblijvend naar bij Cor van den Berg