Veelgestelde vragen

NK Indoor Meerkamp

1. Kan ik na de sluiting van de inschrijving nog een prestatieverbetering doorgeven?
Nee, dit is niet meer mogelijk. We hebben de inschrijftermijn met een week verkort. Om dit allemaal goed te kunnen verwerken, is het niet mogelijk om nog een prestatieverbetering door te geven.

2. Als ik reserve ben, kan een prestatieverbetering dan tot toelating leiden?
Nee, dit kan niet meer. Je kan tot de sluiting van de inschrijfdatum een prestatieverbetering opgeven. Daarna zal namelijk de screening plaatsvinden en is het niet meer mogelijk.

3. Hoe worden atleten geplaatst?
Er worden maximaal 16 deelnemers geplaatst voor de NK Indoor Meerkamp op basis van een vastgesteld ranking systeem. Dit systeem vind je terug in de wedstrijdbepalingen. Het overzicht van de ranking wordt na de screening hier geplaatst

4. Als ik geblesseerd raak voor of tijdens de NK, wat moet ik dan doen?
Wanneer je geblesseerd raakt dien je je voor de uiterste meldtijd af te melden bij de organisatie. Hoe eerder je afmeld hoe prettiger voor atleten die eventueel reserve staan. Wanneer je tijdens de NK geblesseerd raakt dien je je af te melden bij de organisatie (scheidsrechter of TIC). Zonder afmelding volgt er een boete van €25. Afmelden kan via nkindoormeerkampmasters@atletiekunie.nl. Art. 142, Lid 4 is van toepassing.

5. Tot wanneer kan ik mijzelf inschrijven voor de NK?
Je kan je inschrijven tot en met 26 januari 2020 23:59 uur.

6. Wanneer komen het programma en tijdschema online?
Het tijdschema wordt uiterlijk 31 januari 2020 op de site gepubliceerd. Het dagprogramma is terug te vinden in de wedstrijdbepalingen.

7. Ik heb nog nooit een indoor meerkamp of U18 meerkamp gedaan, kan ik mij dan wel inschrijven?
Je kan je alleen inschrijven als je een indoor meerkamp of een outdoor meerkamp hebt gedaan. Voor een eerste jaars U18 geldt dat een C junioren outdoor meerkamp ook opgegeven kan worden. Voor de plaatsing kijk dan bij vraag 3.

8. Hoe wordt de indeling van de series en groepen bij de meerkamp bepaald?
Voor een goede indeling worden de groepen ingedeeld op basis van hun beste prestatie; indien van toepassing worden zo nodig de tijden omgerekend naar indoortijden op basis van het aantal punten wat bij een outdoor prestatie hoort. Het beste is om je pr’s op de 60 m en/of 60 mh op te geven. De indeling van de afsluitende 800m of 1000m gebeurt op basis van de stand (conform wedstrijdreglement)

9. Hoe werkt mijn betaling na de inschrijving voor de NK Indoor?
Bij de inschrijving dien je direct te betalen met iDeal. Indien je inschrijving niet wordt geaccepteerd, wordt het inscghrijfgeld aan je geretourneerd
 

*Aan eventuele typfouten kunnen geen rechten worden ontleend. Daarbij zijn het wedstrijdreglement en de wedstrijdbepalingen altijd leidend.

 
Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK