Partners

 

 

 

 

 

ASICS

Mr. Kihachiro Onitsuka ontwikkelde in 1949 in het Japanse Kobe sportschoenen voor marathonlopers en basketbalspelers die op dat moment nog op bootschoenen liepen. Op basis van de adviezen van vele atleten ontwikkelde hij steeds betere schoenen. Deze schoenen waren een groot succes en uiteindelijk bundelde Onitsuka Tiger in 1977 de krachten met Jelenk en GTO, twee andere sportartikelen producenten; het startpunt van ASICS. Mede dankzij deze fusie groeide ASICS in een gestaag tempo en behoort het nu tot de top 5 van de wereld van producenten van sportartikelen en accessoires.

 

Nederlandse Loterij

Nederland gelukkig en gezond maken

Nederlandse Loterij is in 2016 voortgekomen uit de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. De Nederlandse loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en organiseren op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Hun missie kan in 7 woorden worden samengevat: bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland.

De Nederlandse loterij maakt niet alleen veel deelnemers blij met mooie geldprijzen. Zij zorgen er ook voor dat Nederland gelukkig en gezond wordt. Samen maken we sport en beweging bereikbaar voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Want kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen. Daarnaast dragen we onze opbrengst af aan de Nederlandse samenleving: via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en achttien goede doelen via Stichting Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN).

www.nederlandseloterij.nl

 

Nederlandse Spoorwegen | Supporter van Bewegen

Wanneer je reist ben je aardig actief bezig. Dat klinkt misschien gek, maar als je met het openbaar vervoer reist beweeg je al snel 30 minuten per dag. Want je reist niet van station naar station, maar van deur tot deur. Tijdens deze reis gebruik je de fiets, pak je de bus of juist het vervoersmiddel wat je altijd bij je hebt: de benenwagen!

www.supportervanbewegen.nl

 

Herzog Medical

Herzog Medical is als officiële ‘Recovery Partner’ van de Atletiekunie aanwezig bij de ASICS NK Atletiek. De ‘Herzog Recovery Area’ is beschikbaar voor alle deelnemers en is te vinden in de atletenzone. Atleten die klaar zijn met hun wedstrijd kunnen in deze ruimte snel en accuraat hun herstelproces in gang zetten. Dit is bijzonder geschikt voor atleten die dezelfde dag meerdere topprestaties moeten neerzetten en zo snel mogelijk willen herstellen.

https://www.herzogmedical.com/ 
 

Johan Cruyff Foundation - Schoolplein 14

Om meer gehandicapten op de atletiekbaan te krijgen bij meer verschillende atletiekverenigingen is het noodzakelijk dat het aanbod van gehandicaptenatletiek wordt verbreed en versterkt. Dankzij de samenwerking tussen de Cruyff Foundation en de Atletiekunie is het mogelijk om structureel mensen met een handicap te enthousiasmeren voor atletiek. Er worden clinics gegeven op scholen, revalidatiecentra en verenigingen. Daarnaast worden trainers en verenigingen versterkt. Ook worden er laagdrempelige wedstrijden georganiseerd waarin atleten met een handicap geïntegreerd deelnemen. Zo ontstaat een brede basis van atleten met een handicap. Vanuit deze brede basis worden talenten gescout voor een intensief talentprogramma, waarbij de basis bij de lokale vereniging ligt. De Cruyff Foundation voorziet, in samenwerking met de Atletiekunie, in het ontwikkelen van breedtesporter, naar talent, naar topsporter.

Zo geven wij samen kinderen de ruimte om te sporten en zich te ontwikkelen.

www.cruyff-foundation.org/

 

 

Atletiek.nu

Atletiek.nu is een intuïtieve applicatie speciaal ontwikkeld voor het makkelijk en geavanceerd beheren van een atletiek wedstrijd. Betrouwbaar, snel en bovenal gebruiksvriendelijk!
Simpel te gebruiken via je eigen favoriete webbrowser!

 

 

 

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK