NK Junioren

19 - 21 juni 2020
Vorige

NK JUNIOREN 2020 BIJ AV ALTIS IN AMERSFOORT

Alle Nederlandse aankomende topatleten verzamelen zich in Amersfoort om op vrijdagavond 19 juni, zaterdag 20 juni en zondag 21 juni te strijden om de Nederlandse atletiek titels. Het evenement wordt voorafgegaan door een Urban Athletics avond op het Eemplein.

Het is een groot event, we verwachten zo'n 1.000 topatleten aangevuld met trainers, officials, atletiekfans en familieleden. Op het NK junioren zijn toppers als Dafne Schippers, Churandy Martina, Nadine Visser, Femke Bol en Pieter Braun eerder als winnaars uit de strijd gekomen. In 2020 staat de volgende generatie aan de start. Uit het hele land komen de geplaatste atleten strijden om het podium. Vanuit Amersfoort verwelkomen we natuurlijk onze eigen topper Sven Jansons.

Bereid je dus voor op drie dagen top atletiek met de Nederlandse atletiektoppers van de toekomst!Het is een groot event, we verwachten zo'n 1.000 topatleten aangevuld met trainers, officials, atletiekfans en familieleden. Op het NK junioren zijn toppers als Dafne Schippers, Churandy Martina, Nadine Visser, Femke Bol en Pieter Braun eerder als winnaars uit de strijd gekomen. In 2020 staat de volgende generatie aan de start. Uit het hele land komen de geplaatste atleten strijden om het podium. Vanuit Amersfoort verwelkomen we natuurlijk onze eigen topper Sven Jansons.

Het comité van aanbeveling bestaat uit onze eigen WK deelnemer Femke Bol en Lucas Bolsius, Burgemeester van Amersfoort.

Houd onze social media kanalen en deze website in de gaten voor updates.

We zien elkaar in de zomer van 2020 in Amersfoort!

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK