Toegang bezoekers & vrijwilligers

Als gevolg van de corona maatregelen kunnen bij dit NK helaas geen bezoekers toegelaten worden. Ook is het "corona-beleid" dat zo weinig mogelijk mensen te gelijk op de accommodatie aanwezig zijn.

Iedere deelnemer mag 1 begeleider meenemen. Wie dat is, mag de atleet zelf weten. Bijvoorbeeld ouder, trainer of coach.
De begeleider moet tegelijk met de deelnemer de accommodatie betreden. Deelnemer en begeleider worden geacht niet eerder dan twee uur voor aanvang van het eerste onderdeel van de deelnemer de accommodatie te betreden.

Deelnemer en begeleider worden geacht binnen 30 minuten na afronding van het onderdeel (eventueel na de medaille-uitreiking) de accommodatie te verlaten.
Een begeleider mag dus nadrukkelijk niet op de accommodatie blijven als de atleet klaar is.
Een uitzondering hierop is als meerdere atleten kiezen voor dezelfde begeleider. Die atleten worden ieder voor zich geacht binnen 30 minuten de accommodatie te verlaten waarbij de betreffende begeleider met de "laatste" atleet de accommodatie verlaat.
Overigens wordt van dit NK een live stream verzorgt. Via het You Tube kanaal van de Atletiekunie zijn de verrichten van de deelnemers overal te volgen. De livestream is ook te vinden op www.nkjunioren.nl.

Partners Atletiekunie
Nederlandse Spoorwegen Supporter van Bewegen
Partners NK